biri fotoğrafını koysaa nasıl olurrr
arkadaşlar ben istedim.7 tl aldılar

kargo ücreti ve de değmez bence.5 adet krem ama kağıtların içinde.diğer parfüm numuneleri ise hacıyağlarının küçük şişeleri gibi

.yani testır şişelerinde.sinir oldum gitti 7 milyonum
arkadaşlar banada çok kısa sürede geldi yarın resmini yükleyeceğim bence bana gelen parjümler gayet hoş kokuyo benden 3.5 tl aldılar 1 anahtarlık 5 bayan parfüm 3 erkek parfüm 5 adet salyangoz kremi geldi ve broşürler... gayet titiz çalışan bir firma bence eşim bir parfümü kullandı ve gayet kalıcı ama herkese aynı parfüm mü geliyo bilemem ben pişman olmadım açıkçası
bende dün numune istemiştim.bugün hemen geldi.bence de kargo parasına değer.en azından kargo parasını ödüyoruz ama hemen gönderiyorlar.diğer numune istediğim yerlerden bir tane daha gönderen olmadı.
arkadaşlar salyangoz kremi harika bişey. ben kullanıyorum. valla çok memnunum. yüzümde bir sivilce vardı. üzerine sürdüm birkaç gündür gözle görülür bi sönme, kaybolma var. parfümleri de çok güzel tabii..
bende kargo ücreti 7 ytl verdim fakat salyangoz kremimden çok memnun kaldım denemek isteyenlere öneririm.
8 adet parfüm bilyeli
5 adet salyangoz özü kermi
1 anahtarlık geldi kargo parası 3,5 lira
benimde numunelerim bugün geldi ilk defa numune geldi gerçi kargoyu ben verdim ama oldun 8 paket parfüm 5 paket salyangoz kremi
;)ben de dün gece yazdım,bugün e-mail atmışlar,kargo ücretini karşılarsanız yollarız.diyorlar,ayrıca bir de satış sistemi kurmuşlar,internet üzerinden satış yapabiliyorsunuz,bakalım, ne gelecek?Paylaştığınız için teşekkürler.
bize anhatarlık gelmemişti:) şanslısınız nasıl anahtarlık merk ettim resim yokmu