Her Gün Kampanya
Türkiye'nin en büyük kampanya forumu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
Aktivasyon eposta
nız mı yok?
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Hergün Kampanya
Facebook
Twitter
Yardım
Takvim
Kampanyalari Incele
Kampanyalarda Ara
Takip Ettiklerim
Giriş Yap
Kayıt Ol
Her Gün Kampanya
»
Biten Kampanyalar
»
Kampanya Sonuçları
(Moderatörler:
Hayalkuzum
,
isolayn
) »
Carte dor Sonuçları
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
2
Aşağı git
Gönderen
Konu: Carte dor Sonuçları (Okunma sayısı 3162 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
öncevatan
Usta Kampanyacı
Bol Bereketle Sağlıklı günler versin Rabbim
Carte dor Sonuçları
«
:
27 Mart 2013, 15:20:14 »
Merve Ergen - Istanbul Füsun Kara - Kocaeli Faize Köksal - Bursa Aynur Kaptan - Samsun Özge Külahçi - Edirne Şule Arslan - Ankara Eylem Elçin Kurban - Istanbul Erhan Bilir - Istanbul Aynur Kiliç - Istanbul Sevgi Erkut - Izmir Zeynep Efe - Çanakkale Funda Kazoğlu Demirbaş - Istanbul Ömür Yönder - Izmir Selda Nağman - Izmir Canan Savci - Diyarbakır Yeliz Ağır - Istanbul Nuray Arda Kizilay - Edirne Elif Arslan - Istanbul Elif Şahin - Ağrı Ecrin Şahin - Malatya Sema Güneş - Bursa Emin Devrim Barut - Aydin Yeşim Tirpanoğlu - Kocaeli Dilay Olgun - Bursa Merve Dilmen - Adana Serpil Çetin - Istanbul Aysel Aden - Izmir Hülya Virga - Istanbul Ahu Karagöz - Ankara Gülsüm Büşra Canli - Istanbul Dilek Layik - Antalya Melike Atçi - Istanbul Canan Candan - Kocaeli Emine Ener - Izmir Gülden Göktaş - Bursa Ebru Paşali - Izmir Arzu Çakmak - Manisa Esin Izci - Ankara Tahir Buran - Izmir Şenay Urun - Erzincan Nadide Alkn - Bursa Gülçin Aydos Hüner - Edirne Ahmet Çetin - Antalya Gülay Özkara - Samsun Fatma Tok - Istanbul Kemal Erbiyik - Malatya Nuray Karabiber - Izmit Mehmet Tarık Yildiz - Bursa Aynur Akdemir - Eskişehir Nermin Pekin - Eskişehir Aylin Akdemir - Eskişehir Elçin Karakaş - Izmir Aysim Akdemir - Eskişehir Duygu Elbasan Çelikbaş - Çanakkale Serap Akdemir - Eskişehir Yunus Koçhan - Mardin Berat Gürpınar - Ankara Firdevs Badisaba - Adana Hacer Akinci Kaya - Edirne Alper Bülent - Ankara Esma Demirpek - Kırklareli Serap Erdoğan - Erzurum Ceylan Emir Aksoy - Istanbul Tülay Keser - Ankara Sevim Muammer Kadili - Tekirdağ Emine Yiğit - Samsun Gülfiliz Armut - Izmir Gönül Köse - Istanbul Hülya Albayrak Kaya - Elazığ Ipek Aytaç - Ankara Canan Ova - Eskişehir Fatma Ertürk - Şırnak Mehmet Taşkiran - Aydin Esra Özdemir - Kütahya Idris Armut - Izmir Safiye Senlik - Istanbul Duygu Göçer - Muğla Özlem Ballı - Batman Kübra Güler - Bursa Raziye Baş - Konya Banu Genç - Istanbul Gamze Karaoğlan Doğutürk - Izmir Gökay Yelken - Istanbul Murat Yükselen - Kocaeli Nihal Yeşil - Izmir Semra Doganay - Ankara Ayşe Kaya - Batman Dilek Şahin - Konya Melike Yenice - Izmir Gamze Öktem - Kocaeli Döndü Ertaş - Izmir Selma Bulut - Diyarbakır Selda Dağdelen - Eskişehir Serpil Sarız Çulluk - Zonguldak Ahmet Özakar - Antalya Nihan Arziman - Izmir Nazife Ertekin - Istanbul Mustafa Sönmez - Kayseri Vedat Akburak - Adana Merve Kılıç - Istanbul Banu Ak - Ankara Mehmet Eğriboyungil - Çorum Nilgun Özdamar - Eskişehir Muge Taser - Izmir Bekir Uzun - Izmir Ayşegül Yüksel - Izmir Birgül Büyükduman - Istanbul Koray Kadıoğlu - Samsun Öykü Derinay Polat - Kocaeli Aysun Şenlik - Istanbul Mehtap Saraçoğlu - Batman Tolga Baykent - Denizli Zarife Çakır - Istanbul Uğur Kilinç - Burdur Yaren Dönmez - Bursa Fatoş Yalçın - Gaziantep Onur Çalık - Kayseri Gaye Semiz - Aydın Esra Panç - Malatya Fadime Koçan - Izmir Ilknur Küçükvar - Istanbul Kübra Aktaş - Istanbul Vijdan Hürcan - Bursa Mert Sever - Bilecik Hasene Karasu - Sinop Uğur Aydoğan - Ankara Nevin Altıntaş - Istanbul Betul Aslan - Ankara Hatice Özkan - Kayseri Füsun Karagöz - Izmir Ayşenur Koçan - Izmir Mehmet Türkgülü - Sakarya Sümeyra Korkmaz - Tekirdağ Emel Usuflu - Ankara Himmet Tüğdür - Denizli Fatmagül Aksu - Tekirdağ Yasin Karakaya - Istanbul Burak Arıcı - Istanbul Ayşegül Güler Fersiz - Ankara Şengül Parlak - Ankara Özlem Özmen - Antalya Ibrahim Ertekin - Istanbul Tuba Kaya - Izmir Helin Anka - ıstanbul Zekiye Sapan Özmen - Bursa Ahmet Alçar - Ankara Hamit Akgül - Çorum Sabriye Üstün - Hatay Seyide Erdil - Bursa Beyhan Yılmaz - Ankara Nevin Yeşil - Istanbul Dilay Yazici - Izmir Hüsne Pak Aslan - Elaziğ Şefiye Karadeniz - Bursa Reyhan Dikyurt - Izmir Perihan Ablak - Izmir Mehmet Yiğit - Manisa Çiğdem Emeksiz - Istanbul Selin Örün - Rize Betül Bozkurt - Istanbul Özlem Cingöz - Istanbul Ilayda Gülbitti - Kırıkkale Nurhan Recep - Izmir Eminegül Çengel - Istanbul Rukiye Yıldız - Gaziantep Aynur Türkgülü - Sakarya Enver Salmanoglu - Ankara Aysun Yıldırıcı - Muğla Hacer Binici - Istanbul Aysel Pandul - Artvin Burcu Kızılay - Istanbul Emine Turhan Arat - Izmir Melike Alişan Abay - Kahramanmaras Aslı Seçil - Istanbul Ebru Özbaysar - Istanbul Tuğba Bilgiç Vural - Eskişehir Yasin Kaya - Antalya Ertan Incekaş - Izmir Kübra Güneş - Ankara Arda Yalçın - Gaziantep Tülayy Yeşil - Bursa Leman Kozakcı - Merkez Sema Güneş - Bursa Gözde Nomak - Izmir Hadiye Ince - Istanbul Saniye Köse - Çankırı Gülşen Güngörür - Edirne Şenay Baş - Izmir Nuray Başer - Istanbul Yasemin Gülşah Nacitarhan - Bursa Merve Yıldız - Istanbul Onur Çelebi - Manisa Sadife Uslu - Balıkesir Pelin Aydın - Yalova Ertan Incekaş - Izmir Ece Gülşen Çalışkan - Antalya Halise Dündar - Denizli Kader Cengiz - Eskişehir Evrim Özdemir Erdoğan - Eskişehir Didem Kaya Kençay - Istanbul Esra Sahin - Izmir Ayşe Yılmaz - Istanbul Tuğçe Caner - Eskişehir Sukran Şimsek - Diyarbakir Murat Pekergil - Konya Kübra Temel - Ankara Mustafa Dallı - Istanbul Gonca Tokpaker - Tekirdağ Necati Tosun - Diyarbakir Hülya Akbay - Ankara Yelda Aksu - Ankara Nurcan Aydin - Konya Nurten Işyar - Istanbul Özlem Göç - Izmir Salih Tüylüoğlu - Rize Şefika Çiçek - Istanbul Serap Sever - Bilecik Fatma Tosun - Diyarbakir Seyda Coşkun - Kütahya Can Berk Özkan - Kocaeli Gül Üstündaş - Kayapınar Ali Güzel - Edirne Yasemin Karbölen - Ankara Ahmet Tunçbilek - Eskişehir Çiğdem Adaş Yılmaz - Ankara Emine Recep - Izmir Neriman Uteş - Eskişehir Sencer Tufan - Karabük Dursel Kamaz - Denizli Ceren Akgüneş - Izmir Canan Çelik Arslan - Istanbul Remziye Yapıcı - Çanakkale Havva Tosun - Konya Elif Yigit Çiçek - Bursa Derya Yener - Istanbul Nagihan Tümen - Adana Merve Genç - Mersin Dilara Arıkan - Corum Nurten Kement - Ankara Nilgün Öregen Yardım - Tekirdağ Fatma Duru - Istanbul Ebru Deniz - Bitlis Rabia Alpmen - Ankara Esma Şentürk - Istanbul Ayça Baysal Birlik - Izmir Pınar Dönmez - Mersın Yağmur Yüreklim - Malatya Eda Korçak Duzan - Ankara Aslıhan Turhan - Kocaeli Sevil Yüksek - Balıkesir Arzu Erdinc - Izmir Mihriban Çelik - Batman Canan Koçak - Gölbaşı Pınar Zeynep Özensoy - Ankara Ayeliz Yıldız - Sakarya Aytül Vardar Özkıranlar - Izmir Kevser Gündoğdu - Kırklareli Özge Namdar - Izmir Kadir Sibel Kotabaş - Bursa Ilgin Kalebasi - Ataşehir Nevin Özkaya - Ankara Aytaç Kurt - Izmir Jale Keser - Izmir Burcu Ünlü - Çanakkale Nuriye Dormin - Istanbul Kübra Dursun - Kars Aslı Aydın - Ankara Ayşegül Barış - Tekirdağ Selma Güven - Istanbul Beyza Bağci - Batman Emine Korkmaz - Bursa Arzu Albayrak Ateş - Istanbul Ebru Işçi - Ist Melek Serkan Şahin - Gaziantep Alev Özdemir Ulusoy - Ankara Sibel Sandıkçı - Istanbul Gönül Sezen - Eskişehir Fatma Azakar - Konya Nihal Erkan Nazari - Istanbul Fatma Ceylan - Eskişehir Nilüfer Duygulu Özşekerci - Izmir Neziha Kırnapcı - Zonguldak Nuran Mencik Çayırlı - Kocaeli Merve Bilgi - Istanbul Nazire Önkol Oğlu - Kırklareli Elif Yıldırım Kurt - Kocaeli Funda Aksoy Yılmazoğlu - Izmir Edanur Soylu - Istanbul Bahar Alan - Van Dilara Ebil - Aydın Pelin Birim - Muğla Zeynep Usluer - Yalova Rana Kahraman - Antalya Esra Çifci - Kayseri Sevda Nasradinli Bahar - Ankara Necibe Yazıcı - Bursa Hicran Elif Oktay - Tekirdağ Sultan Deveci - Ankara Şükran Yanmaz - Izmir Burcu Taşalan - Istanbul Dilek Atak - Amasya Asu Hatipoğlu - Niğde Nuray Arıcı - Rize Çiğdem Yüzbaşıoğlu - Samsun Gamze Özteke - Eskişehir Tuğçe Akyıldız - Mamak Aycan Özdeyer - Ankara Ebru Bali - Izmir Neslihan Medik - Istanbul Ayşe Açikyörük - Batman Hilal Tüfekçi - Istanbul Pembe Meriç - Istanbul Selda Yeşildağ - Karaman Zuhal Ayanoğlu - Istanbul Nilgün Yangınoğlu - Denizli Nergiz Fedai - Sakarya Bilge Hamioğlu - Ankara Pakize Mutlu - Kağıthane Sümeyye Gültekin - Denizli Asli Aybey - Kırıkkale Arif Güzelyurt - Bağcılar Ezgi Can - Izmir Neriman Güneş Yüce - Istanbul Feriha Yılmaz - Samsun Ayşen Toprak - Antalya Melis Taze - Istanbul Duygu Demiröz - Istanbul Hilal Ucuncu - Bursa Bahar Görgün Çılkın - Istanbul Inci Akkus - Ist Kübra Yıldız - Kocaeli Fikret Kaymak - Denizli Ayşegül Günaydın - Istanbul Nurhan Baş - Istanbul Eda Öztürk - Istanbul Şeyma Cihan - Siirt Afife Betül Çakır - Istanbul Gülden Mersinoğulları - Balıkesir Nezaket Coşkun Çelik - Samsun Tunc Garip - Bursa Asuman Çakı Akkoyun - Antalya Nisa Sertkan - Aksaray Çiğdem Onay - Tekirdağ Nurcan Şolt - Tekirdağ Sibel Karataş - Kütahya Gülşah Altındaş Kuloğlu - Trabzon Hilal Şenol - Çanakkale Eda Arslan - Ankara Gülseren Özkan Akar - Istanbul Emine Ozdamar - Eskişehir Emine Küçükaras - Istanbul Sevinç Güzel - Edirne Zeynep Çelen - Istanbul Demet Eroğlu - Içel Beray Alıntaş - Istanbul Sevil Çatalkaya - Kayseri Gulumay Dundar Coşkun - Istanbul Yasin Kurt - Değirmendere Elif Karabacak Kabaağaç - Balıkesir Elif Kartal - Istanbul Makbule Kadıköylü Özkara - Izmir Sonmez Vural Yılmaz - Istanbul Selma Altınkol - Bursa Sevim Özlük - Istanbul Fatma Türk Tür - Kahramanmaraş Ezgi Aktar - Balikesir Merve Derviş - Istanbul Seçil Sarı Ergen - Kocaeli Öznur Köseoğlu - Kocaeli Yasemin Erdik - Izmir Esra Taşkıran - Kepez Öznur Güre - Bursa Serap Yılmaz - Kirşehir Çiğdem Yılmaz - Kayseri Şenay Çambel - Istanbul Senay Alkan - ıstanbul Evin Ağar - Izmir Murat Aydemir - Istanbul Reyhan Karadere - Istanbul Aslı Çelik - Izmir Ayli Mercan - Ankara Asiye Mutlu - Bursa Fatma Çatalkaya - Kayseri Yasemin Canbazoğlu - Eskişehir Ayşe Yavaş - Denizli Elvan Güneş - Bursa Cihat Yılmaz - Istanbul Gamze Güvenn - Ankara Azize Güleç - Konya Yeşim Özkan - Çanakkkale Hava Kandin - Akyazı Samiye Baratan Baratan - Ankara Esra Çatalkaya - Kayseri Sevgi Çatalkaya - Kayseri Fatma Şahin - Kayseri Meltem Çatalkaya - Kayseri Melek Çatalkaya - Kayseri Sevinç Çatalkaya - Kayseri Engin Kaya - Kayseri Elif Kaya - Kayseri Esra Kaya - Kayseri Merve Çatalkaya - Kayseri Nur Yalçın - Edirne Yeliz Genç Yıldızlı - Bitlis Hatice Sönmez Mitap - Kirklareli Aysel Yıldız - Istanbul Gülcan Elmas - Merkez Gökhan-ışıl Tuygun - Adana Furkan Turan - Ankara Hacer Bükülmez - Istanbul Saynur Bilgin - Istanbul Büşra Kara - Istanbul Nurses Dönmez - Bursa Elif Dastan - Istanbul Emre Gülşah Çakar - Bursa Rukiye Tokpaker - Tekirdağ Sonay Yılmaz - Adana Birgül Suakar - Izmir Zümrüt Yılmaz - Hatay Yeşim Uslu - Istanbul Neslihan Şahin - Istanbul Didem Aral - Istabul Hatice Korkmaz - Muş Gülay Gedik Başkaya - Zonguldak Cemre Sena - Denizli Serkan Cebecioğlu - Antalya Ülkü Kelkitlioğlu - Izmir Irem Çığşar Tekatlı - Içel Sinem Çetinkaya - Balıkesir Sema Akgül Yılmaz - Izmir Yeşim Karataş - Çatalca Yucel Urgen - Izmir Fatma Aydın - Istanbul Şenay Özcan - Kocaeli Meltem Çolakoğlu - Manisa Emel Sönmez - Hatay Yasemin Acar Tunçbilek - Eskişehir Fatma Ergin Armağan - Kocaeli Nida Tuzen - Corum Ihsan Topalömer - Kilis Fatma Zayim - Istanbul Emre Pınar Tel - Izmir Ceyhun Taşpınar - Tekirdağ Güllü Ballar - Hatay Sinem Aşık - Izmir Servet Karabulut - Düzce Gülsüm Tayyar - Aydın Ilknur Karataş - Ankara Fatma Acar - Istanbul Dilek Aykurt - Trabzon Elif Yarım - Istanbul Nurdan Özdil - Istanbul Zeliha Tunç - Bursa Sevgi Güneş - Istanbul Şenay Siliğ - Merkez Yasin Genç - Kayseri Meltem Çakmak - Kaynarca Esra Serttaş - Antalya Gül Güler - ıstanbul Tuğba Uz - Istanbul Mehmet Boynukısa - Istanbul Yusuf Deniz - Balikesir Sümeyye Karaosmanoğlu - Istanbul Şengül Uzun - Izmir Fulya Öztürk - Kocaeli Gonca Şengel - Istanbul
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun
veya
giris yapin
nesliyaren
Usta Kampanyacı
Allah hikmeti dilediğine verir.
Ynt: Carte dor Sonuçları
«
Yanıtla #1 :
27 Mart 2013, 15:28:34 »
30 kez sıralamaya girmiştim, nasıl olmam hayret ediyorum !!!!! aynı soyisimlerden 8 er adet var !!!!
Demek ki, zorlukla beraber bir kolaylık var.
Evet o zorlukla beraber bir kolaylık var!
Ozgurky
Usta Kampanyacı
«
Yanıtla #2 :
27 Mart 2013, 15:35:11 »
O kadar İzmirli var beni niye unutmuşlar ki?
Hayat, biz başka şeyler planlamakla meşgulken olagelen şeylerdir.
ozlem32
Usta Kampanyacı
«
Yanıtla #3 :
27 Mart 2013, 15:37:30 »
benim bu yarışmadan haberim bile yok
Belelek
Acemi Kampanyacı
«
Yanıtla #4 :
27 Mart 2013, 15:38:23 »
Kazananlara tebrikler. Benim ayrı bir yeteneğim var bu çoklu listelere beni almıyorlar
fatosmurat
Usta Kampanyacı
duble anne :)
«
Yanıtla #5 :
27 Mart 2013, 15:38:45 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun
veya
giris yapin
benim bu yarışmadan haberim bile yok
aynen görmemişim bende
"Ben O'na ne yaptım?" sorusuna yanıt arama.
Muhtemelen iyilik yapmışsındır...
öncevatan
Usta Kampanyacı
Bol Bereketle Sağlıklı günler versin Rabbim
«
Yanıtla #6 :
27 Mart 2013, 15:41:52 »
Ben de okar oynadım gine yokum hayırlısı olsun
baypipo2002
Usta Kampanyacı
«
Yanıtla #7 :
27 Mart 2013, 15:45:21 »
ipad falan vardı onlar ne oldu
nesliyaren
Usta Kampanyacı
Allah hikmeti dilediğine verir.
«
Yanıtla #8 :
27 Mart 2013, 15:48:19 »
bence gene sıralama gösteren bilgisayar programları devrede.... en az 30 kez sıralamaya girdim... 1 tane mi tutmadı !!! şüpheleniyorum bu işten !!!
Demek ki, zorlukla beraber bir kolaylık var.
Evet o zorlukla beraber bir kolaylık var!
drosera
Usta Kampanyacı
şans ben sana güldüm sende bana gül:))))))
«
Yanıtla #9 :
27 Mart 2013, 15:51:22 »
Ben kazanmışım.ama şehiri yalnışmı işaretledim acaba izmir yerine istanbul yazıyo
çokta iste,iştim burdan kazanmayı
Yazdır
Sayfa: [
1
]
2
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Her Gün Kampanya
»
Biten Kampanyalar