Gönderen Konu: Carte dor Sonuçları  (Okunma sayısı 3162 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı öncevatan

• Usta Kampanyacı
  • Bol Bereketle Sağlıklı günler versin Rabbim
Carte dor Sonuçları
« : 27 Mart 2013, 15:20:14 »
Merve Ergen - Istanbul Füsun Kara - Kocaeli Faize Köksal - Bursa Aynur Kaptan - Samsun Özge Külahçi - Edirne Şule Arslan - Ankara Eylem Elçin Kurban - Istanbul Erhan Bilir - Istanbul Aynur Kiliç - Istanbul Sevgi Erkut - Izmir Zeynep Efe - Çanakkale Funda Kazoğlu Demirbaş - Istanbul Ömür Yönder - Izmir Selda Nağman - Izmir Canan Savci - Diyarbakır Yeliz Ağır - Istanbul Nuray Arda Kizilay - Edirne Elif Arslan - Istanbul Elif Şahin - Ağrı Ecrin Şahin - Malatya Sema Güneş - Bursa Emin Devrim Barut - Aydin Yeşim Tirpanoğlu - Kocaeli Dilay Olgun - Bursa Merve Dilmen - Adana Serpil Çetin - Istanbul Aysel Aden - Izmir Hülya Virga - Istanbul Ahu Karagöz - Ankara Gülsüm Büşra Canli - Istanbul Dilek Layik - Antalya Melike Atçi - Istanbul Canan Candan - Kocaeli Emine Ener - Izmir Gülden Göktaş - Bursa Ebru Paşali - Izmir Arzu Çakmak - Manisa Esin Izci - Ankara Tahir Buran - Izmir Şenay Urun - Erzincan Nadide Alkn - Bursa Gülçin Aydos Hüner - Edirne Ahmet Çetin - Antalya Gülay Özkara - Samsun Fatma Tok - Istanbul Kemal Erbiyik - Malatya Nuray Karabiber - Izmit Mehmet Tarık Yildiz - Bursa Aynur Akdemir - Eskişehir Nermin Pekin - Eskişehir Aylin Akdemir - Eskişehir Elçin Karakaş - Izmir Aysim Akdemir - Eskişehir Duygu Elbasan Çelikbaş - Çanakkale Serap Akdemir - Eskişehir Yunus Koçhan - Mardin Berat Gürpınar - Ankara Firdevs Badisaba - Adana Hacer Akinci Kaya - Edirne Alper Bülent - Ankara Esma Demirpek - Kırklareli Serap Erdoğan - Erzurum Ceylan Emir Aksoy - Istanbul Tülay Keser - Ankara Sevim Muammer Kadili - Tekirdağ Emine Yiğit - Samsun Gülfiliz Armut - Izmir Gönül Köse - Istanbul Hülya Albayrak Kaya - Elazığ Ipek Aytaç - Ankara Canan Ova - Eskişehir Fatma Ertürk - Şırnak Mehmet Taşkiran - Aydin Esra Özdemir - Kütahya Idris Armut - Izmir Safiye Senlik - Istanbul Duygu Göçer - Muğla Özlem Ballı - Batman Kübra Güler - Bursa Raziye Baş - Konya Banu Genç - Istanbul Gamze Karaoğlan Doğutürk - Izmir Gökay Yelken - Istanbul Murat Yükselen - Kocaeli Nihal Yeşil - Izmir Semra Doganay - Ankara Ayşe Kaya - Batman Dilek Şahin - Konya Melike Yenice - Izmir Gamze Öktem - Kocaeli Döndü Ertaş - Izmir Selma Bulut - Diyarbakır Selda Dağdelen - Eskişehir Serpil Sarız Çulluk - Zonguldak Ahmet Özakar - Antalya Nihan Arziman - Izmir Nazife Ertekin - Istanbul Mustafa Sönmez - Kayseri Vedat Akburak - Adana Merve Kılıç - Istanbul Banu Ak - Ankara Mehmet Eğriboyungil - Çorum Nilgun Özdamar - Eskişehir Muge Taser - Izmir Bekir Uzun - Izmir Ayşegül Yüksel - Izmir Birgül Büyükduman - Istanbul Koray Kadıoğlu - Samsun Öykü Derinay Polat - Kocaeli Aysun Şenlik - Istanbul Mehtap Saraçoğlu - Batman Tolga Baykent - Denizli Zarife Çakır - Istanbul Uğur Kilinç - Burdur Yaren Dönmez - Bursa Fatoş Yalçın - Gaziantep Onur Çalık - Kayseri Gaye Semiz - Aydın Esra Panç - Malatya Fadime Koçan - Izmir Ilknur Küçükvar - Istanbul Kübra Aktaş - Istanbul Vijdan Hürcan - Bursa Mert Sever - Bilecik Hasene Karasu - Sinop Uğur Aydoğan - Ankara Nevin Altıntaş - Istanbul Betul Aslan - Ankara Hatice Özkan - Kayseri Füsun Karagöz - Izmir Ayşenur Koçan - Izmir Mehmet Türkgülü - Sakarya Sümeyra Korkmaz - Tekirdağ Emel Usuflu - Ankara Himmet Tüğdür - Denizli Fatmagül Aksu - Tekirdağ Yasin Karakaya - Istanbul Burak Arıcı - Istanbul Ayşegül Güler Fersiz - Ankara Şengül Parlak - Ankara Özlem Özmen - Antalya Ibrahim Ertekin - Istanbul Tuba Kaya - Izmir Helin Anka - ıstanbul Zekiye Sapan Özmen - Bursa Ahmet Alçar - Ankara Hamit Akgül - Çorum Sabriye Üstün - Hatay Seyide Erdil - Bursa Beyhan Yılmaz - Ankara Nevin Yeşil - Istanbul Dilay Yazici - Izmir Hüsne Pak Aslan - Elaziğ Şefiye Karadeniz - Bursa Reyhan Dikyurt - Izmir Perihan Ablak - Izmir Mehmet Yiğit - Manisa Çiğdem Emeksiz - Istanbul Selin Örün - Rize Betül Bozkurt - Istanbul Özlem Cingöz - Istanbul Ilayda Gülbitti - Kırıkkale Nurhan Recep - Izmir Eminegül Çengel - Istanbul Rukiye Yıldız - Gaziantep Aynur Türkgülü - Sakarya Enver Salmanoglu - Ankara Aysun Yıldırıcı - Muğla Hacer Binici - Istanbul Aysel Pandul - Artvin Burcu Kızılay - Istanbul Emine Turhan Arat - Izmir Melike Alişan Abay - Kahramanmaras Aslı Seçil - Istanbul Ebru Özbaysar - Istanbul Tuğba Bilgiç Vural - Eskişehir Yasin Kaya - Antalya Ertan Incekaş - Izmir Kübra Güneş - Ankara Arda Yalçın - Gaziantep Tülayy Yeşil - Bursa Leman Kozakcı - Merkez Sema Güneş - Bursa Gözde Nomak - Izmir Hadiye Ince - Istanbul Saniye Köse - Çankırı Gülşen Güngörür - Edirne Şenay Baş - Izmir Nuray Başer - Istanbul Yasemin Gülşah Nacitarhan - Bursa Merve Yıldız - Istanbul Onur Çelebi - Manisa Sadife Uslu - Balıkesir Pelin Aydın - Yalova Ertan Incekaş - Izmir Ece Gülşen Çalışkan - Antalya Halise Dündar - Denizli Kader Cengiz - Eskişehir Evrim Özdemir Erdoğan - Eskişehir Didem Kaya Kençay - Istanbul Esra Sahin - Izmir Ayşe Yılmaz - Istanbul Tuğçe Caner - Eskişehir Sukran Şimsek - Diyarbakir Murat Pekergil - Konya Kübra Temel - Ankara Mustafa Dallı - Istanbul Gonca Tokpaker - Tekirdağ Necati Tosun - Diyarbakir Hülya Akbay - Ankara Yelda Aksu - Ankara Nurcan Aydin - Konya Nurten Işyar - Istanbul Özlem Göç - Izmir Salih Tüylüoğlu - Rize Şefika Çiçek - Istanbul Serap Sever - Bilecik Fatma Tosun - Diyarbakir Seyda Coşkun - Kütahya Can Berk Özkan - Kocaeli Gül Üstündaş - Kayapınar Ali Güzel - Edirne Yasemin Karbölen - Ankara Ahmet Tunçbilek - Eskişehir Çiğdem Adaş Yılmaz - Ankara Emine Recep - Izmir Neriman Uteş - Eskişehir Sencer Tufan - Karabük Dursel Kamaz - Denizli Ceren Akgüneş - Izmir Canan Çelik Arslan - Istanbul Remziye Yapıcı - Çanakkale Havva Tosun - Konya Elif Yigit Çiçek - Bursa Derya Yener - Istanbul Nagihan Tümen - Adana Merve Genç - Mersin Dilara Arıkan - Corum Nurten Kement - Ankara Nilgün Öregen Yardım - Tekirdağ Fatma Duru - Istanbul Ebru Deniz - Bitlis Rabia Alpmen - Ankara Esma Şentürk - Istanbul Ayça Baysal Birlik - Izmir Pınar Dönmez - Mersın Yağmur Yüreklim - Malatya Eda Korçak Duzan - Ankara Aslıhan Turhan - Kocaeli Sevil Yüksek - Balıkesir Arzu Erdinc - Izmir Mihriban Çelik - Batman Canan Koçak - Gölbaşı Pınar Zeynep Özensoy - Ankara Ayeliz Yıldız - Sakarya Aytül Vardar Özkıranlar - Izmir Kevser Gündoğdu - Kırklareli Özge Namdar - Izmir Kadir Sibel Kotabaş - Bursa Ilgin Kalebasi - Ataşehir Nevin Özkaya - Ankara Aytaç Kurt - Izmir Jale Keser - Izmir Burcu Ünlü - Çanakkale Nuriye Dormin - Istanbul Kübra Dursun - Kars Aslı Aydın - Ankara Ayşegül Barış - Tekirdağ Selma Güven - Istanbul Beyza Bağci - Batman Emine Korkmaz - Bursa Arzu Albayrak Ateş - Istanbul Ebru Işçi - Ist Melek Serkan Şahin - Gaziantep Alev Özdemir Ulusoy - Ankara Sibel Sandıkçı - Istanbul Gönül Sezen - Eskişehir Fatma Azakar - Konya Nihal Erkan Nazari - Istanbul Fatma Ceylan - Eskişehir Nilüfer Duygulu Özşekerci - Izmir Neziha Kırnapcı - Zonguldak Nuran Mencik Çayırlı - Kocaeli Merve Bilgi - Istanbul Nazire Önkol Oğlu - Kırklareli Elif Yıldırım Kurt - Kocaeli Funda Aksoy Yılmazoğlu - Izmir Edanur Soylu - Istanbul Bahar Alan - Van Dilara Ebil - Aydın Pelin Birim - Muğla Zeynep Usluer - Yalova Rana Kahraman - Antalya Esra Çifci - Kayseri Sevda Nasradinli Bahar - Ankara Necibe Yazıcı - Bursa Hicran Elif Oktay - Tekirdağ Sultan Deveci - Ankara Şükran Yanmaz - Izmir Burcu Taşalan - Istanbul Dilek Atak - Amasya Asu Hatipoğlu - Niğde Nuray Arıcı - Rize Çiğdem Yüzbaşıoğlu - Samsun Gamze Özteke - Eskişehir Tuğçe Akyıldız - Mamak Aycan Özdeyer - Ankara Ebru Bali - Izmir Neslihan Medik - Istanbul Ayşe Açikyörük - Batman Hilal Tüfekçi - Istanbul Pembe Meriç - Istanbul Selda Yeşildağ - Karaman Zuhal Ayanoğlu - Istanbul Nilgün Yangınoğlu - Denizli Nergiz Fedai - Sakarya Bilge Hamioğlu - Ankara Pakize Mutlu - Kağıthane Sümeyye Gültekin - Denizli Asli Aybey - Kırıkkale Arif Güzelyurt - Bağcılar Ezgi Can - Izmir Neriman Güneş Yüce - Istanbul Feriha Yılmaz - Samsun Ayşen Toprak - Antalya Melis Taze - Istanbul Duygu Demiröz - Istanbul Hilal Ucuncu - Bursa Bahar Görgün Çılkın - Istanbul Inci Akkus - Ist Kübra Yıldız - Kocaeli Fikret Kaymak - Denizli Ayşegül Günaydın - Istanbul Nurhan Baş - Istanbul Eda Öztürk - Istanbul Şeyma Cihan - Siirt Afife Betül Çakır - Istanbul Gülden Mersinoğulları - Balıkesir Nezaket Coşkun Çelik - Samsun Tunc Garip - Bursa Asuman Çakı Akkoyun - Antalya Nisa Sertkan - Aksaray Çiğdem Onay - Tekirdağ Nurcan Şolt - Tekirdağ Sibel Karataş - Kütahya Gülşah Altındaş Kuloğlu - Trabzon Hilal Şenol - Çanakkale Eda Arslan - Ankara Gülseren Özkan Akar - Istanbul Emine Ozdamar - Eskişehir Emine Küçükaras - Istanbul Sevinç Güzel - Edirne Zeynep Çelen - Istanbul Demet Eroğlu - Içel Beray Alıntaş - Istanbul Sevil Çatalkaya - Kayseri Gulumay Dundar Coşkun - Istanbul Yasin Kurt - Değirmendere Elif Karabacak Kabaağaç - Balıkesir Elif Kartal - Istanbul Makbule Kadıköylü Özkara - Izmir Sonmez Vural Yılmaz - Istanbul Selma Altınkol - Bursa Sevim Özlük - Istanbul Fatma Türk Tür - Kahramanmaraş Ezgi Aktar - Balikesir Merve Derviş - Istanbul Seçil Sarı Ergen - Kocaeli Öznur Köseoğlu - Kocaeli Yasemin Erdik - Izmir Esra Taşkıran - Kepez Öznur Güre - Bursa Serap Yılmaz - Kirşehir Çiğdem Yılmaz - Kayseri Şenay Çambel - Istanbul Senay Alkan - ıstanbul Evin Ağar - Izmir Murat Aydemir - Istanbul Reyhan Karadere - Istanbul Aslı Çelik - Izmir Ayli Mercan - Ankara Asiye Mutlu - Bursa Fatma Çatalkaya - Kayseri Yasemin Canbazoğlu - Eskişehir Ayşe Yavaş - Denizli Elvan Güneş - Bursa Cihat Yılmaz - Istanbul Gamze Güvenn - Ankara Azize Güleç - Konya Yeşim Özkan - Çanakkkale Hava Kandin - Akyazı Samiye Baratan Baratan - Ankara Esra Çatalkaya - Kayseri Sevgi Çatalkaya - Kayseri Fatma Şahin - Kayseri Meltem Çatalkaya - Kayseri Melek Çatalkaya - Kayseri Sevinç Çatalkaya - Kayseri Engin Kaya - Kayseri Elif Kaya - Kayseri Esra Kaya - Kayseri Merve Çatalkaya - Kayseri Nur Yalçın - Edirne Yeliz Genç Yıldızlı - Bitlis Hatice Sönmez Mitap - Kirklareli Aysel Yıldız - Istanbul Gülcan Elmas - Merkez Gökhan-ışıl Tuygun - Adana Furkan Turan - Ankara Hacer Bükülmez - Istanbul Saynur Bilgin - Istanbul Büşra Kara - Istanbul Nurses Dönmez - Bursa Elif Dastan - Istanbul Emre Gülşah Çakar - Bursa Rukiye Tokpaker - Tekirdağ Sonay Yılmaz - Adana Birgül Suakar - Izmir Zümrüt Yılmaz - Hatay Yeşim Uslu - Istanbul Neslihan Şahin - Istanbul Didem Aral - Istabul Hatice Korkmaz - Muş Gülay Gedik Başkaya - Zonguldak Cemre Sena - Denizli Serkan Cebecioğlu - Antalya Ülkü Kelkitlioğlu - Izmir Irem Çığşar Tekatlı - Içel Sinem Çetinkaya - Balıkesir Sema Akgül Yılmaz - Izmir Yeşim Karataş - Çatalca Yucel Urgen - Izmir Fatma Aydın - Istanbul Şenay Özcan - Kocaeli Meltem Çolakoğlu - Manisa Emel Sönmez - Hatay Yasemin Acar Tunçbilek - Eskişehir Fatma Ergin Armağan - Kocaeli Nida Tuzen - Corum Ihsan Topalömer - Kilis Fatma Zayim - Istanbul Emre Pınar Tel - Izmir Ceyhun Taşpınar - Tekirdağ Güllü Ballar - Hatay Sinem Aşık - Izmir Servet Karabulut - Düzce Gülsüm Tayyar - Aydın Ilknur Karataş - Ankara Fatma Acar - Istanbul Dilek Aykurt - Trabzon Elif Yarım - Istanbul Nurdan Özdil - Istanbul Zeliha Tunç - Bursa Sevgi Güneş - Istanbul Şenay Siliğ - Merkez Yasin Genç - Kayseri Meltem Çakmak - Kaynarca Esra Serttaş - Antalya Gül Güler - ıstanbul Tuğba Uz - Istanbul Mehmet Boynukısa - Istanbul Yusuf Deniz - Balikesir Sümeyye Karaosmanoğlu - Istanbul Şengül Uzun - Izmir Fulya Öztürk - Kocaeli Gonca Şengel - Istanbul 

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı nesliyaren

• Usta Kampanyacı
  • Allah hikmeti dilediğine verir.
Ynt: Carte dor Sonuçları
« Yanıtla #1 : 27 Mart 2013, 15:28:34 »
30 kez sıralamaya girmiştim, nasıl olmam hayret ediyorum !!!!! aynı soyisimlerden 8 er adet var !!!!
Demek ki, zorlukla beraber bir kolaylık var.
Evet o zorlukla beraber bir kolaylık var!

Çevrimdışı Ozgurky

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 27 Mart 2013, 15:35:11 »
O kadar İzmirli var beni niye unutmuşlar ki? :)
Hayat, biz başka şeyler planlamakla meşgulken olagelen şeylerdir.

Çevrimdışı ozlem32

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 27 Mart 2013, 15:37:30 »
benim bu yarışmadan haberim bile yok :)

Çevrimdışı Belelek

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #4 : 27 Mart 2013, 15:38:23 »
Kazananlara tebrikler. Benim ayrı bir yeteneğim var bu çoklu listelere beni almıyorlar :(

Çevrimdışı fatosmurat

• Usta Kampanyacı
  • duble anne :)
« Yanıtla #5 : 27 Mart 2013, 15:38:45 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
benim bu yarışmadan haberim bile yok :)

aynen görmemişim bende :)
"Ben O'na ne yaptım?" sorusuna yanıt arama.
Muhtemelen iyilik yapmışsındır...

Çevrimdışı öncevatan

• Usta Kampanyacı
  • Bol Bereketle Sağlıklı günler versin Rabbim
« Yanıtla #6 : 27 Mart 2013, 15:41:52 »
Ben de okar oynadım gine yokum  hayırlısı olsun

Çevrimdışı baypipo2002

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 27 Mart 2013, 15:45:21 »
ipad falan vardı onlar ne oldu

Çevrimdışı nesliyaren

• Usta Kampanyacı
  • Allah hikmeti dilediğine verir.
« Yanıtla #8 : 27 Mart 2013, 15:48:19 »
bence gene sıralama gösteren bilgisayar programları devrede.... en az 30 kez sıralamaya girdim... 1 tane mi tutmadı !!! şüpheleniyorum bu işten !!!
Demek ki, zorlukla beraber bir kolaylık var.
Evet o zorlukla beraber bir kolaylık var!

Çevrimdışı drosera

• Usta Kampanyacı
  • şans ben sana güldüm sende bana gül:))))))
« Yanıtla #9 : 27 Mart 2013, 15:51:22 »
Ben kazanmışım.ama şehiri yalnışmı işaretledim acaba izmir yerine istanbul yazıyo :-[ çokta iste,iştim burdan kazanmayı 8)