tam 13 takım kurdum bu hafta her ihtimali değerlendirdim inş bu hafta ilk 3 e girerim 

tam 13 takım kurdum bu hafta her ihtimali değerlendirdim inş bu hafta ilk 3 e girerim 
zarzor 2 takım kurdum sıkıldım 

13 takım walla helal 

oha 13 tane adres actın yanı ha 

artık bu 13 adresten birisinle kazanmalısın 

defansta hakan balta düşünülebilinir orta sahada arda alex ceyhun düşünülebilir forvet içinse vassell de patlama yapabilir ya da elimizde patlayabilir 

defansta hakan balta düşünülebilinir orta sahada arda alex ceyhun düşünülebilir forvet içinse vassell de patlama yapabilir ya da elimizde patlayabilir 
söylediğin oyuncuların hepsi bir takımımda mevcut

da silva sana kesinlikle katılıyorum genelde fark defans ve kaleciden oluyo orta saha ve forvet kalan bütçeye göre hemen  hemen aynı oluyo

da silva sana kesinlikle katılıyorum genelde fark defans ve kaleciden oluyo orta saha ve forvet kalan bütçeye göre hemen  hemen aynı oluyo
gol atan defans bulmak lazım o işi de en iyi yapan el saka ama eskişehir bursa maçı sakat bir maç beraberlik kokuyor gibime geliyor hayırlısı inşallah seçtiklerimiz yüzümüzü kara çıkartmaz : )

yaktı beni trabzon inş beşiktaş gol yemez