- 

Hürriyet Aile 8-9-10 mart kazanaları
						Gönderen:
						aylean
						 11 Mar, 2013 14:18

- 

10.03.2013 kazananları
 1.   Bahar Ipek Etlik   Ağrı   Hediyesi: Ay-Yıldız - Pijama Takımı
 2.   Murat Avcı   İzmir   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 3.   Emine Şen   İzmir   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 4.   Semin Bayrak   Çorum   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 5.   Esin Özdemir   Samsun   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 6.   Numan Eray Suyabatmaz   İstanbul   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 7.   Nazife Ertekin   İstanbul   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 8.   Tülay Uzun   Kocaeli   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 9.   Gülsüm Donduran   Ankara   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 10.   Reyhan Ayhan   Van   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 11.   Filiz Atacan   Eskişehir   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 12.   Selda Erceyiş   Ankara   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 13.   Muazzez Acar   İstanbul   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 14.   Aysel Hamiş   Çanakkale   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 15.   Burcu Aydın   Samsun   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 16.   Umut Şen   İzmir   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 17.   Hümeyra Özyılmaz   Afyon   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 18.   Özay Dincel   Samsun   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 19.   Suzan Doğan   Bolu   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 20.   Gülcan Çomakoğlu   İstanbul   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 21.   Emine Dallı   İstanbul   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 22.   Hatice Sivri   Manisa   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 23.   Neşe Özyurt   İzmir   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 24.   Bayram Eröz   Balıkesir   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 25.   Turgut Çakmak   Kocaeli   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 26.   Alpay Aydın   Samsun   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 27.   Nevriye Doğan   Bolu   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 28.   Ismail Demirbay   Balıkesir   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 29.   Fatma Akgün   Diyarbakır   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 30.   Nurhan Ekşi   Kocaeli   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 31.   Fatmanur Dereyatuk   Diyarbakır   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 32.   Ebru Yüksel   İstanbul   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 33.   Sultan Aydoğan   Afyon   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 34.   Tugba Cepin   Kocaeli   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 35.   Fatma Demirel   İçel   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 36.   Esin Doğan   Bolu   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 37.   Ahmet Erdoğan   Kocaeli   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 38.   Fatih Slcn   Kocaeli   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 39.   Süheyla Atabay Dereboyu   Konya   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 40.   Erman Devrim   İstanbul   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 41.   Mehmet Avcı   İzmir   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 42.   Muhammet Mehdi Akgün   Diyarbakır   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 43.   Fatma Tosun   Diyarbakır   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 44.   Ercan Yılmaz   Balıkesir   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 45.   Merve Can   Bolu   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 46.   Mürvet Can   İstanbul   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 47.   Şevket Kırbıyık   Balıkesir   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 48.   Mustafa Eroğlu   İzmir   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 49.   Zehra Duman   İçel   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 50.   Ümit Kadaifçi   İstanbul   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 51.   Ümmügül Şen   İzmir   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 52.   Özge Gürses   İzmir   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 53.   Mehmet Domaç   İstanbul   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 54.   Sevda Erdem   İçel   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 55.   Ayşe Akca   İstanbul   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 56.   Fatma Üçel   Ankara   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 57.   Mesut Tanyeri   Bursa   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 58.   Ummuhan Gülşen   Balıkesir   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 59.   Selma Efe   İzmir   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 60.   İlknur Yanpal   Ankara   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 61.   Emel Tanyeri   Bursa   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 62.   Rana Özyılmaz   Afyon   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 63.   Erdoğan Engin   Kocaeli   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 64.   Saniye Tanyeri   Bursa   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 65.   Vildan Engin   Kocaeli   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 66.   Keriman Ataş   Denizli   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 67.   Ebru Atas   Denizli   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 68.   Gündüz Gürbüz   Ankara   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 69.   Nur Salmanoğlu   Ankara   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 70.   Eda Nakıboğlu   İstanbul   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 71.   Hasan Tanyeri   Bursa   Hediyesi: Matrix - Bıolage Colorcarethérapıe Renk Koruyucu Parlaklık Spreyi
 72.   Ceylin Atas   Denizli   Hediyesi: Matrix - Biolage Smooththérapie Pürüzsüzleştirici Durulanmayan
 73.   Ceylan Tahan   Hatay   Hediyesi: Libre Tango - Tango Kursu %20 indirim - Tek Kişilik
 74.   Emel Ergene   Tekirdağ   Hediyesi: Libre Tango - Tango Kursu %20 indirim - Tek Kişilik
 75.   Betülhan Kasap   Hatay   Hediyesi: Libre Tango - Tango Kursu %20 indirim - Tek Kişilik
 76.   Feryal Bulut   Muğla   Hediyesi: Libre Tango - Tango Kursu %20 indirim - Tek Kişilik
 77.   Ecem Çelik   İzmir   Hediyesi: Libre Tango - Tango Kursu %20 indirim - Tek Kişilik
 78.   Şenay Siliğ   Sivas   Hediyesi: Libre Tango - Tango Kursu %20 indirim - Tek Kişilik
 79.   Utku Atas   Denizli   Hediyesi: Ariş Pırlanta - İp Örgülü Çakra Yüzük
 80.   Fatma Akçaöz   Ankara   Hediyesi: Ariş Pırlanta - İp Örgülü Çakra Yüzük
 81.   Nilgün Çetin   Gaziantep   Hediyesi: Ariş Pırlanta - İp Örgülü Çakra Yüzük
 82.   Birgül Yigit   İstanbul   Hediyesi: Flormar - Oje ve Wild Ruj
 83.   Dilvin Kaya   Ankara   Hediyesi: Flormar - Oje ve Wild Ruj
 84.   Aynur Güler   İstanbul   Hediyesi: Flormar - Wild Pudra
 85.   Şeyda Keltepe   İstanbul   Hediyesi: Flormar - Wild Pudra
 86.   Özlem Ordu   İstanbul   Hediyesi: Flormar - Caviar Oje
 87.   Veysel Güler   İstanbul   Hediyesi: Flormar - Long Wearing Ruj
 88.   Meral Selçuk Saygi   Ankara   Hediyesi: Flormar - Flormar Hediye Paketi
 89.   Züleyha Atmaca   İstanbul   Hediyesi: Cem Bialetti - Ardıç tencere
 90.   Şule Yüksel   İstanbul   Hediyesi: Parks - Bileklik
 09.03.2013 kazananları
 1.   Gamze Aydın   Eskişehir   Hediyesi: Ay-Yıldız - Pijama Takımı
 2.   Dincel Özay   Ankara   Hediyesi: Ay-Yıldız - Pijama Takımı
 3.   Elif Şahin   Ağrı   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 4.   Öznur Demir   Malatya   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 5.   Gonca Cingöz Taşkıran   Afyon   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 6.   Nurcan Yerebakan   İstanbul   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 7.   Nurgul Baydar   Ankara   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 8.   Elif Özkan   Muğla   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 9.   Hazel Yıldırım   Zonguldak   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 10.   Meltem Sürücü   İstanbul   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 11.   Necla Ataç   Batman   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 12.   Mustafa Dallı   İstanbul   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 13.   Turgay Bulut   Ankara   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 14.   Nadide Alkan   Bursa   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 15.   Esra Erboz   İstanbul   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 16.   Ayşegül Devrim   İstanbul   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 17.   Ayşe Nevin Özay   Samsun   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 18.   Mesut Çiçek   İstanbul   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 19.   Leman Özkan   Kocaeli   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 20.   Dilek Arslan Önder   Zonguldak   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 21.   Kamile Koraş   Bilecik   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 22.   Tülay Yigit   İstanbul   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 23.   Mücahit Ertekin   İstanbul   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 24.   Ayşe Demirel   İçel   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 25.   Seda Dinçer   İstanbul   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 26.   Nur Yoruk   İzmir   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 27.   Ilha Erdem   İçel   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 28.   Hacer Koc   Kocaeli   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 29.   Fatma Doğan   İstanbul   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 30.   Hatice Kartal   İstanbul   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 31.   Selvi Güz   Ankara   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 32.   Aslıhan Kasap   Hatay   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 33.   Sengul Deniz   Kocaeli   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 34.   Emine Genç   Kayseri   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 35.   Atike Güz   Ankara   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 36.   Esra Kadaifçi   İstanbul   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 37.   Tugba Tugba   Kocaeli   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 38.   Sevda Nurgul Ayhan   Kocaeli   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 39.   Filiz Yanik   İstanbul   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 40.   Tuana Kartal   İstanbul   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 41.   Sevim Gilik   İzmir   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 42.   İbrahim Erdem   Kocaeli   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili

- 

Gönderen:
						aylean
						 11 Mar, 2013 14:21

- 

3.   Pelin Erdağı   Kars   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 44.   Şerife Suyabatmaz   İstanbul   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 45.   Nuran Yıldız   İstanbul   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 46.   Yunus Akça   İstanbul   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 47.   Lina Kartal   İstanbul   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 48.   Sevgi Çatalkaya   Kayseri   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 49.   Nürşen Cersel   İstanbul   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 50.   Murat Can Güz   Ankara   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 51.   Eymen Şahin   Ağrı   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 52.   Ayşe Yalman   İstanbul   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 53.   Yeliz Aktar   Kayseri   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 54.   Nurgul Fatih   Kocaeli   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 55.   Aybike Yıldız   İstanbul   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 56.   Rabiye Çelik   İçel   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 57.   Yıldız Yıldızhan   Diyarbakır   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 58.   Elif Kaya   Kayseri   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 59.   Serkan Aydeniz   İstanbul   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 60.   Büşra Yigit   İstanbul   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 61.   Saliha Ülgü   Eskişehir   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 62.   Neşe Nihal Oran   İstanbul   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 63.   Rıdvan Ceyhan   Kayseri   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 64.   Melih Akça   İstanbul   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 65.   İskender Erdem   İçel   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 66.   Songül Şan   Antalya   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 67.   Zeynep Ödemiş   Bursa   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 68.   Derya Dinçer   İstanbul   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 69.   Zeynep Efe   Çanakkale   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 70.   Mukadder Karasu   İstanbul   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 71.   Sevil Çatalkaya   Kayseri   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 72.   Betül Yigit   İstanbul   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 73.   Gülşah Leblebici   Tekirdağ   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 74.   Esma Erkan   İstanbul   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 75.   Nihal Delibaş   Bilecik   Hediyesi: Matrix - Bıolage Colorcarethérapıe Renk Koruyucu Parlaklık Spreyi
 76.   Gül Aydın   Ankara   Hediyesi: Matrix - Biolage Smooththérapie Pürüzsüzleştirici Durulanmayan
 77.   Filiz Şenol Uray   İstanbul   Hediyesi: Libre Tango - Tango Kursu %20 indirim - Tek Kişilik
 78.   Uğur Turkyılmaz   Zonguldak   Hediyesi: Libre Tango - Tango Kursu %20 indirim - Tek Kişilik
 79.   Mehmet Baral   Adana   Hediyesi: Libre Tango - Tango Kursu %20 indirim - Tek Kişilik
 80.   Hatice Dikbaş   Antalya   Hediyesi: Libre Tango - Tango Kursu %20 indirim - Tek Kişilik
 81.   Yusuf Bakırcı   İstanbul   Hediyesi: Libre Tango - Tango Kursu %20 indirim - Tek Kişilik
 82.   Ece Cengiz   İzmir   Hediyesi: Libre Tango - Tango Kursu %20 indirim - Tek Kişilik
 83.   Nurcan Öztürk   İstanbul   Hediyesi: Libre Tango - Tango Kursu %20 indirim - Tek Kişilik
 84.   Gamze Tekin Özer   İstanbul   Hediyesi: Ariş Pırlanta - İp Örgülü Çakra Yüzük
 85.   Merve Yazıcı   Ankara   Hediyesi: Ariş Pırlanta - İp Örgülü Çakra Yüzük
 86.   Pınar Erdoğan   Kocaeli   Hediyesi: Watsons - Watsons Hediye Paketi
 87.   Kudret Şimşek   İstanbul   Hediyesi: Watsons - Watsons Hediye Paketi
 88.   Nilgün Özdamar   Eskişehir   Hediyesi: Flormar - Oje ve Wild Ruj
 89.   Melek Ocak   Bursa   Hediyesi: Flormar - Oje ve Wild Ruj
 90.   Ali Ceyhan   Kayseri   Hediyesi: Flormar - Wild Pudra
 91.   Aydan Göksu   İstanbul   Hediyesi: Flormar - Dishy Parfüm
 92.   Ceyda Çakmak   İstanbul   Hediyesi: Flormar - Flormar Hediye Paketi
 93.   Ferdi Erdem   İçel   Hediyesi: Cem Bialetti - Ardıç tencere
 94.   Ilknur Baral   Adana   Hediyesi: Parks - Bileklik
 95.   Candan Küçükhüseyinoğlu   İstanbul   Hediyesi: Parks - Bileklik
 08.03.2013 kazananları
 1.   Özgüt Köse   İçel   Hediyesi: Ay-Yıldız - Pijama Takımı
 2.   Nazlı Çiçek   Çanakkale   Hediyesi: Ay-Yıldız - İç Çamaşır Takımı
 3.   Aslı Sonbahar   Adana   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 4.   Gönül Şen   İzmir   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 5.   Nurgül Ayhan   Kocaeli   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 6.   Fatma Gülay Duyar   İzmir   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 7.   Feyza Örenli   İzmir   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 8.   Aslı Bayık   Adana   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 9.   Meltem Demircioğlu   İzmir   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 10.   Esin İzci   Ankara   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 11.   Dilek Onart   İzmir   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 12.   Sevcan Çomakoğlu   İstanbul   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 13.   Canan Var   İstanbul   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 14.   Zeynep Baltrak   Ankara   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 15.   Oğuz Akdeniz   İstanbul   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 16.   Aslı Seçil   İstanbul   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 17.   Ömür Yönder   İzmir   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 18.   Gamze Akkurt   Eskişehir   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 19.   Melek Kuştemur   Ankara   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 20.   Güllü Balcı   İçel   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 21.   Nurgül Salcan   Kocaeli   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 22.   Deniz Küçük   İzmir   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 23.   Nihal Yılmaz   Isparta   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 24.   Gamze Akincioglu   İstanbul   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 25.   Hande Değirmenci   İstanbul   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 26.   Ali Rıza Yılmaz   İstanbul   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 27.   Ayşe Gürkan   Denizli   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 28.   Nazan Gökçe   İstanbul   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 29.   Rana Baltrak   Ankara   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 30.   Belgin Incedayı   Samsun   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 31.   Cansu Aydin   Ankara   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 32.   Ömer Ablak   İzmir   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 33.   Kadriye İçöz   Osmaniye   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 34.   Abdulkadir Küçük   İzmir   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 35.   Dilek Layık   Antalya   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 36.   Meryem Merde   Malatya   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 37.   Fidan Demir   Kayseri   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 38.   Pelin Yanik   İstanbul   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 39.   Çiğdem Oğuz   İzmir   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 40.   Pinar Bener   İstanbul   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 41.   Şükran Kara   Denizli   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 42.   Demet Türkoğlu   Ankara   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 43.   Cedvet Hasip   Van   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 44.   Kübra Aksoy   İstanbul   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 45.   Gülay Korkmaz   Kocaeli   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 46.   Kutluhan Ünal   İstanbul   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 47.   Nihal Kuru   İstanbul   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 48.   Özlem Kalın   Bursa   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 49.   Fatma Demir   İstanbul   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 50.   Bilge Pakyapan   İzmir   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 51.   Ertürk Yüksel   İstanbul   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 52.   Güngör Camcı   İstanbul   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 53.   Handan Göktaş   İzmir   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 54.   Ahmet Çatalkaya   Kayseri   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 55.   Aylin Akdemir   Eskişehir   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 56.   Nuriye Dormin   İstanbul   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 57.   Yeliz Burak   İstanbul   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 58.   Asiye Sivri   İzmir   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 59.   Şengül Psrlak   Ankara   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 60.   Satı Duygu   İzmir   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 61.   Nevin Özay   Samsun   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 62.   Sezen Erkan   İstanbul   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 63.   Çiçek Ayetkin   Ankara   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 64.   Fatma Canlı   İstanbul   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 65.   Ayşegül Hasip   İstanbul   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 66.   Nihan Ordahan   Manisa   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 67.   Damla Güler   Edirne   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 68.   Begüm Akdemir   Eskişehir   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 69.   Sibel Yıldırım   Ankara   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 70.   Fatma Aydin   Ankara   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 71.   Yelda Gabriella   İstanbul   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 72.   Tuba Tekin   Aksaray   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 73.   Hacer Akıncı Kaya   Edirne   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 74.   Veciha Çırak   İstanbul   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 75.   Senem Ağırantaş   İzmir   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 76.   Elif Tümer   İstanbul   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 77.   Yasemin Çaltı   Balıkesir   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 78.   Zeliha Yıldız   Manisa   Hediyesi: Matrix - Bıolage Colorcarethérapıe Renk Koruyucu Parlaklık Spreyi
 79.   Ertuğrul Sivri   İzmir   Hediyesi: Matrix - Biolage Smooththérapie Pürüzsüzleştirici Durulanmayan
 80.   Cansen Fidan   İstanbul   Hediyesi: Libre Tango - Tango Kursu %20 indirim - Tek Kişilik
 81.   Nefize Kayiş Güner   İstanbul   Hediyesi: Libre Tango - Tango Kursu %20 indirim - Tek Kişilik
 82.   Seçil Topal   Manisa   Hediyesi: Libre Tango - Tango Kursu %20 indirim - Tek Kişilik
 83.   Aysel Aden   İzmir   Hediyesi: Libre Tango - Tango Kursu %20 indirim - Tek Kişilik
 84.   Semanur Kurt   Tekirdağ   Hediyesi: Libre Tango - Tango Kursu %20 indirim - Tek Kişilik
 85.   Gülendam Üçgül   Adana   Hediyesi: Libre Tango - Tango Kursu %20 indirim - Tek Kişilik
 86.   Reyhan Çakir   Kırklareli   Hediyesi: Libre Tango - Tango Kursu %20 indirim - Tek Kişilik
 87.   İbrahim Ertekin   İstanbul   Hediyesi: Ariş Pırlanta - İp Örgülü Çakra Yüzük
 88.   Neslihan Alak   Ankara   Hediyesi: Ariş Pırlanta - İp Örgülü Çakra Yüzük
 89.   Hatice Tuz   İstanbul   Hediyesi: Watsons - Watsons Hediye Paketi
 90.   Nihal Özyılmaz   Afyon   Hediyesi: Watsons - Watsons Hediye Paketi
 91.   Özlem Öztan   Adana   Hediyesi: Flormar - Oje ve Wild Ruj
 92.   Ömür Yıldızdoğan   İstanbul   Hediyesi: Flormar - Oje ve Wild Ruj
 93.   Şehnaz Susuz   Antalya   Hediyesi: Flormar - So Parfüm Kofre
 94.   Aysel Torlak   Artvin   Hediyesi: Flormar - Dishy Parfüm
 95.   Aygül Akın   Ankara   Hediyesi: Flormar - Flormar Hediye Paketi
 96.   Filiz Yıldırım   Kocaeli   Hediyesi: Cem Bialetti - Ardıç tencere
 97.   Hatice Dilbaz   Ankara   Hediyesi: Parks - Bileklik
 98.   Hümeyra Nazlı Özyılmaz   Afyon   Hediyesi: Parks - Bileklik

- 

Gönderen:
						aylean
						 12 Mar, 2013 14:03

- 

Bugünkü sonuçları kopyalarmısınız?

- 

Gönderen:
						nuray.uzunc
						 12 Mar, 2013 14:08

- 

11.03.2013 kazananları
 Selma Atas   Denizli   Hediyesi: Ay-Yıldız - Pijama Takımı
 Selda Nağman   İzmir   Hediyesi: Ay-Yıldız - İç Çamaşır Takımı
 Canan Yılmaz   Balıkesir   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 Sedef Akkan   İzmir   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 Emine Çiftci   İstanbul   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 Gülnihal Altıntaş   İstanbul   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 Ayça Akdemir   İstanbul   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 Dilara Karasu   İstanbul   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 Ahmet Elmas   İzmir   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 Mustafa Havakara   İstanbul   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 Selin Özay   İstanbul   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 Ece Özdemir   Ankara   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 Seçkin Karakaş   Balıkesir   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 Gaye Levent   Samsun   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 Duygu Akdoğanbulut   Ankara   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 Ayşe Akça   İstanbul   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 Aysen Erol   İzmir   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 Ergin Altıntaş   İstanbul   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 Aysun Erden   Denizli   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 Firuzan Akbaş   Balıkesir   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 Ayşe Engin   Kocaeli   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 Deniz Altıntaş   İstanbul   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 Cemile Efe   İzmir   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 Tugba Çiftci   Adana   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 Hüseyin Tanyeri   Bursa   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 Neriman Pekin   Eskişehir   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 Süreyya Allihan   Diyarbakır   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 Kübra Us   Eskişehir   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 Emine Özdamar   Eskişehir   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 Firdevs Aydın   Bursa   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 Hatice Özkan   Kayseri   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 Hülya Tezer   İzmir   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 Kader Efe   Eskişehir   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 Leman Özmen   Bursa   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 Gamze Doganay   Kocaeli   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 Nurgül Ballı   Kocaeli   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 Sevim Bircan   İstanbul   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 Aynur Avcı   İzmir   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 Mustafa Durum   İçel   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 Hatice Ayaz   Bursa   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 Ergül Arslan   İzmir   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 Mehmet Girgin   Antalya   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 Leyla Ballı   Kocaeli   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 Gülçin Kayacık   Manisa   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 Zeynep Arslan   İzmir   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 Buraky Yigit   İstanbul   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 Ahmet Selman   Kocaeli   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 Zeki Yılmaz   Antalya   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 Zeynep Yilmazer   İzmir   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 Sacide Aydın   Bursa   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 Kadir Atmaca   Kocaeli   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 Sibel Kuzu   Kocaeli   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 Hatice Özalp   Kocaeli   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 Tuğba Koçak   Ankara   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 Nurgul Eymen Salcna   Kocaeli   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 Ayşe Erdal   Antalya   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 Mete Göksu   İstanbul   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 Evin Ağar   İzmir   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 Serhat Leblebici   Tekirdağ   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 Baha Ballı   Kocaeli   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 Burçin Ulutas   İstanbul   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 Ayşen Çavdar   Denizli   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 Osman Ayhan   Kocaeli   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 Asuman Akdemir   Eskişehir   Hediyesi: Fresh'n Soft - İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendili
 Esra Koral   Ankara   Hediyesi: Matrix - Bıolage Colorcarethérapıe Renk Koruyucu Parlaklık Spreyi
 Mehmet Yüksel   İstanbul   Hediyesi: Matrix - Biolage Smooththérapie Pürüzsüzleştirici Durulanmayan
 Halime Çamurcu   İstanbul   Hediyesi: Libre Tango - Tango Kursu %20 indirim - Tek Kişilik
 Cansu Tabak   İstanbul   Hediyesi: Libre Tango - Tango Kursu %20 indirim - Tek Kişilik
 Gülcem Cem   Zonguldak   Hediyesi: Libre Tango - Tango Kursu %20 indirim - Tek Kişilik
 Cansu Karan   Muğla   Hediyesi: Libre Tango - Tango Kursu %20 indirim - Tek Kişilik
 Beril Erkmen   İstanbul   Hediyesi: Libre Tango - Tango Kursu %20 indirim - Tek Kişilik
 Meral Demirci   Ankara   Hediyesi: Libre Tango - Tango Kursu %20 indirim - Tek Kişilik
 Zeynep Koç   İzmir   Hediyesi: Ariş Pırlanta - İp Örgülü Çakra Yüzük
 Metin Şahin   Ağrı   Hediyesi: Ariş Pırlanta - İp Örgülü Çakra Yüzük
 Ayşe Cengiz   Kayseri   Hediyesi: Flormar - Oje ve Wild Ruj
 Elif Deniz   Diyarbakır   Hediyesi: Flormar - Wild Pudra
 Melike Değirmenci   Adana   Hediyesi: Flormar - Caviar Oje
 Tülin Dağdelen   İzmir   Hediyesi: Flormar - Long Wearing Ruj
 Makbule Tarakcı   Kocaeli   Hediyesi: Flormar - Flormar Hediye Paketi
 Zafer Erdoğan   Kocaeli   Hediyesi: Cem Bialetti - Ardıç tencere
 Selda Aytekin   Kocaeli   Hediyesi: Parks - Bileklik
 Melek Sivri   İzmir   Hediyesi: Parks - Bileklik

- 

Gönderen:
						firuzeyno10
						 12 Mar, 2013 14:16

- 

gece yaptım tuttu    gecenın ilk saatları 

- 

Gönderen:
						klewx
						 12 Mar, 2013 14:33

- 

bugün bana 8 intim mendil makyaj temizleme çıktı,

- 

Gönderen:
						trinity2912
						 12 Mar, 2013 14:40

- 

ben de dün üstüste 3-4 tane kazanmıştım ama sadece 1 tanesi var listede     

- 

Gönderen:
						ECRİNZEHRA
						 12 Mar, 2013 15:13

- 

darısıda bizlere    tebrikler

- 

Gönderen:
						pembe
						 12 Mar, 2013 15:20

- 

bu yarışmamı acaba nasıl bişey linkini atabilirmisiniz?

- 

Gönderen:
						adige01
						 12 Mar, 2013 17:59

- 

boşuna birden çok kazanmayın eliyorlar..bende kazanmıştım elemişlerr