aktivasyon maili geç mi geliyor?
						Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinaktivasyon maili geç mi geliyor?en geç 5 dakika içinde geliyor ama

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinaktivasyon maili geç mi geliyor?en geç 5 dakika içinde geliyor ama5 dakka doldu herhalde ama hala gelmedi![]()

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinaktivasyon maili geç mi geliyor?en geç 5 dakika içinde geliyor ama5 dakka doldu herhalde ama hala gelmedi
o zaman boşverin bence![]()
						Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbir arkadaşım daha verdi şeker
10 oldu arkadaş desteği hadi bakalım
hiç sevinemiyorum ama..
dünden beri saçma sapan yorumlara maruz kaldım ve birdaha oylamalı yarışma mı? asla...
ama sağol medim

zaten çivisi çıktı yarışmanın, yarın yani bugün öğlen 1de bitiyor nihayet  
						olur olur hiç uğraşmayınzaten çivisi çıktı yarışmanın, yarın yani bugün öğlen 1de bitiyor nihayet

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinolur olur hiç uğraşmayınzaten çivisi çıktı yarışmanın, yarın yani bugün öğlen 1de bitiyor nihayet
ayy uyanabilirim inşallah o saatte![]()

o kadar önemli değil yaa boşver bence bak ben bile hiç umursamıyorum artık