Money club ile migros ta yapacagınız 20 tl ve katları tutarında ki FAİRY PLATİNUM alışverişinizde
kazanın..
5 kişiye Sİemens buzdolabı+bulaşık makinesi+fırın seti...
bugün eşim almış ama sadece tablet olanından çekilişe nasıl katılıyoruz money karta çektirmek yeterli mi
tablet ve sıvı deterjan ile beraber alınması gerekiyordu..sadece tableti dahil etmezler..money club kart ı geçirmek yeterli oluyor..ancak bilgiler güncel olması lazım
Verdikleri hediye sayısı hem az hemde Kart olayı çok sakıncalı Ben Migrosa yazdım kart lı kampanya yapmayın Şifreli kart verilsin müşteri hizmetlerin de onlarda beni aradı teşşekür ettiler ilgili deparmana vermişler değerlendirmeye almışlar Bence hepiniz yazın tepkinizi gösterin Money kartlı çekiliş yapılmasını istemiyoruz şifreli kart lı istiyoruz Yazın Migros iletişim sayfasına
ya ben ya sıvı ya tablet diye biliyordum.bugün gittim 22 liralık şu küçük sıvı şişelerden aldım..inanmıyorum yaa..olmadımı şimdi ..
Migrosta şifreli kart isi bozar hemde cok fena.Tekli alanlarda üzülmesin migros bu katilmis olma olasılığınız çok fazla.
ya ben ya sıvı ya tablet diye biliyordum.bugün gittim 22 liralık şu küçük sıvı şişelerden aldım..inanmıyorum yaa..olmadımı şimdi ..
Eğer ürünleri kullanmadıysanız ve satış fişini atmadıysanız aldığınız mağazaya gidip
danışmaya durumu anlatın, iade fişi hazırlayıp ürünleri geri alırlar, sizde sıvı + tablet
birlikte alıp çekilişe katılırsınız.
ben dün gittim 6 tane sıvı platinium sıvı 1 adette platinium tabet aldım 2 çekiliş hakkım oldu ikisi birlikte alınacak ifadesine dikkat etmemiştim ama doğru bir katılım yapmışım sevindim.