arkadaşlar geçenlerde bilgisayara format attım ve messenger plus'ın son sürümünü indirdim.daha sonra ödüllü bi oyuna rasladım.messenger plusı yükledikten sonra windows live messenger arayüzünde görünen altın renginde simgeye tıklıyoruz ve çıkan resimde herhangi biyere tıklıyoruz ve belli kordinatlarda bulunan hediyeleri kazanmaya çalışıyoruz.ben çok uğraştım şuana kadar ama bulamadım.hep beraber uğraşırsak ve bulduğumuz kordinatları birbirimizle paylaşırsak bütün hediyeleri toplayabiliriz.hediye fiyatları 20$ ile 1500$ arasındaymış.
son sürüm messenger plus indirme linki budur:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinherkese kolay gelsin...
bende plus yüklü ama neresinde bu yarışma bulamadım arkadaşım
bende plus yüklü ama neresinde bu yarışma bulamadım arkadaşım 
son sürümü yüklüyse rahatlıkla bulabilirsin.windows live messenger ı aç kişi ekle butonunun üstünde sarı renkli messenger plus butonu var . ona tıklarsan karşına çıkar
bende bi ara denedim ama çoookkk zor
Bu yarışma tüm dünyadaki messenger kullanıcıların oynadığı bir yarışma.Daha öncede vardı.Gerçekten çok şans lazım kazanmak için. Daha öncekinde Türkiye'den kazanan olmamıştı sanırım.
çok zor ya. hangi pikselde kim bilir. sinir oldum bulamadım bi tanecik hediye :/
Ben oynamaya başladım.700.000 den fazla piksel var ve 193 tane hediye var.Yani baya zor.
ip ucu falan vermiyorlarmıki?
Ben de yeni sürümünü indirdim kurdum fakat bulamadım.Tam olarak nerede resim koyar mısınız?
kişi ekle butonunun tam üstünde .sarı düğme.