Gönderen Konu: dolandırıcılık!  (Okunma sayısı 9481 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
dolandırıcılık!
« : 08 Ocak 2013, 20:06:34 »
Bugün telefonum bozuktu.Kullanamadım, şimdi bakıyorum arayanlara 02164301575 diye bır numara aramış.Google a numarayı gırdım karşıma:

Lütfen Dikkat : 0216 430 15 75 ve buna benzer 0212 ... 0216 ... gibi numaralardan arayıp sigorta şirketiyiz saat kazandınız hediyeler kazandınız sigorta yapacağız size 20,00 tl ye vs vs gibi konuşmalar yapıp kredi kartınızın numaralarını almaya çalışmaktadırlar bunlara inanmayınız ve Madur olmamak için KREDİ KARTI NUMARALARINIZI Vermeyiniz ...

bu çıktı... kafamda nasıl doluydu o saatlerde yemın ederım tava gelırdım Allah korusun... durum bu... :'(
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı esrauz

• Usta Kampanyacı
Ynt: dolandırıcılık!
« Yanıtla #1 : 08 Ocak 2013, 21:44:50 »
geçmiş olsun,verilmiş sadakan varmış  :'( banka adı,son 4 hane verdin mi bir de tamammış zaten.
babamın başına geldi.kontor yükleyeceğiz,hediyeler alacaksınız diye 40 tlsini çekmişler anında.şikayet ettik,aradık taradık ta kurtardık parayı.
moustache pig :D

Çevrimdışı kyigit

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 08 Ocak 2013, 22:23:45 »
bir de hangi banka kartı siye sorup, sonra da güvenliğiniz için ilk 4 haneyi söylemeyin lütfen diyip güvenlik numarasına kadar her şeyi istiyorlarmış.. tabi çoğu kişi bilmiyo ki banka adını vermeniz zaten kartın vermediğinizi sandığınız ilk 4 hanesini vermiş olduğunuz anlamına geliyor, her bankanınki sabit çünkü

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanıtla #3 : 08 Ocak 2013, 23:13:50 »
o saatlerde müşterim var teslimat yapıyorum ve aklım telefonumda ama...neden bozuldu dıye dertlenıyordum, müşteri gitti bılgısayara bakıyorum telefonu unuttum daha sonra aksam vaktı baktım, ınanamadım... kampanyalara katılıyoruz ama numaralarımız kamuya acık oluyor sankı ve korkuyorum :(
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter