@actilki Yüzü niye boş? fotoğraf yüklememiş miydiniz?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin@actilki Yüzü niye boş? fotoğraf yüklememiş miydiniz?
evet fotoğraf yok o yüzden
 Ben de katılmıştım, mug koleksiyonu yaptığım için oldukça heyecanlanmıştım ama geç kalmışım. Kazanamadım
 Ben de katılmıştım, mug koleksiyonu yaptığım için oldukça heyecanlanmıştım ama geç kalmışım. Kazanamadım  

O kazanan kişi kimse bu hediyenin onun için bir anlamı yok o zaman
 O kazanan kişi kimse bu hediyenin onun için bir anlamı yok o zaman  
						Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin@actilki Yüzü niye boş? fotoğraf yüklememiş miydiniz?
İyi de böylede bir anlamı yok benceBen de katılmıştım, mug koleksiyonu yaptığım için oldukça heyecanlanmıştım ama geç kalmışım. Kazanamadım
 üzerinde resmin olan bir parça ii olurdu bence sayfalarından yaz geç kalmışım ama banada yollayın die
 üzerinde resmin olan bir parça ii olurdu bence sayfalarından yaz geç kalmışım ama banada yollayın die Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin@actilki Yüzü niye boş? fotoğraf yüklememiş miydiniz?
İyi de böylede bir anlamı yok benceBen de katılmıştım, mug koleksiyonu yaptığım için oldukça heyecanlanmıştım ama geç kalmışım. Kazanamadım
koleksiyonmu yapıyonüzerinde resmin olan bir parça ii olurdu bence sayfalarından yaz geç kalmışım ama banada yollayın die
bi tane kupayıda esirgemesinler artık

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin@actilki Yüzü niye boş? fotoğraf yüklememiş miydiniz?
koleksiyonmu yapıyonüzerinde resmin olan bir parça ii olurdu bence sayfalarından yaz geç kalmışım ama banada yollayın die
bi tane kupayıda esirgemesinler artık
Evet. Verirler mi dersin?
 Mercedes Türkiye sayfası mı?
 Mercedes Türkiye sayfası mı?