Hakları düzgün veriyor; ama günde 20 kez çok olmamış mı?
ya ne sorusu arkadaşlar demeyim demeyim diyorum ama a yaz gönder de çekilişe katıl olay bu çekiliş sayın artsın b yaz katıl c yaz katıl soru sormaya uğraşma hadi benden bu kadar kopya
ya ne sorusu arkadaşlar demeyim demeyim diyorum ama a yaz gönder de çekilişe katıl olay bu çekiliş sayın artsın b yaz katıl c yaz katıl soru sormaya uğraşma hadi benden bu kadar kopya 
adama sormazlarmı ne sordun sen way kazandınıız ama sorunuz yok 2 ciye devir olmasın
ben bu oyunu anlamadım ya soruları soruyorumda günde 20 kere katılabilirmiyim sonra çekiliş olunca kim kazanırsa o mu hediyeyi alıcak kafam karıştı walla
dün 2 soru sordum 2hakkın var dedi bugünde iki soru sordum yenide 2hak verdi ama dünküne ilave etmedi günlükmü bu oyun anlamadım
kendi hesabımdan katıldım birde kardeşimin hesabından katılayım dedim adreslerimiz birbirine karışmış sanırım aynı ıp üzerinden bir tane göndercekler.
Cerezleri silince de butun bilgiler sifirlaniyo
walla artık kafayı yicem yaa bıktım yaaa ben bilgisayarı kapatırkene geçmişi filan siliyorum bugünde yarışmaya katılıyım dedim tüm bilgiler sıfırlanmış niye böyle bişey yapmışlarki o zaman kaç kişinin bilgileri silinir.kimsede yarışmayı filan kazanamaz
Yarışmanın veritabanı ile bizim bilgisayarımızdaki çerezler arasında bir bağlantı olduğunu sanmıyorum. Çerezleri silince tarayıcımız bilgileri otomatik dolduramıyor; ama onların veritabanında kayıtlı kalıyordur muhtemelen.