-
Gönderen:
LiYaBu
23 Ksm, 2012 23:17
-
formu doldurmadan önce sağda bi bölüm vardı orada okumuştum. kayıt oldum Şimdi göremiyorum
ben okumadım direk doldurdum:) ondan göremiyorumdur bende simdi ama almanyada kurulmuş bir firmaymış sorun olmaz bence görücez bakalım bekleyip te:)
-
Gönderen:
sakaryazede
24 Ksm, 2012 21:19
-
Ipsos a üye olan birinin GFK ya üye olmasını kabul etmeyebilirler. Çapraz sorularla size birkaç kere aynı soruları soracaklardır. Ipsos a üyeliğinizi tespit ederlerse GFK ya almayabilirler.
Ipsos un gelme amacı da cihaz için eski sürüm bir Java kurmaları lazım. Bir de ön ayarlamaları yapıyorlar. Sistemi anlatıyorlar. Barkod sıralamasını anlatmadan ev hanımlarının öğrenmesi biraz zor olabilir.
-
Gönderen:
retkitosman
24 Ksm, 2012 23:07
-
arkadaşlar kargo ücretlimi bilen varmı

??
-
Gönderen:
Venceremos
25 Ksm, 2012 13:23
-
arkadaşlar kargo ücretlimi bilen varmı 
??
Başvur aradıklarında sorarsın.
-
Gönderen:
hicazfasli
25 Ksm, 2012 13:47
-
Ben üye olmuştum,barkod cihazı ve katalok yolladılar.Alışveriş yaptığım günlerde barkoda giriş yapıyorum.
Bakalım ne olacak?
-
Gönderen:
Zemote
25 Ksm, 2012 19:29
-
Bende başvurdum aradıklarında yada okutmaya başlayınca detaylı yazarım..
-
Gönderen:
perishan
26 Ksm, 2012 12:26
-
Formu doldurdum, hane ziyareti için uygun olunan gün ve saat sorusu vardı. Anlaşılan eve gelip hane halkını görecekler...
-
Gönderen:
LiYaBu
26 Ksm, 2012 13:01
-
banada mail gelmiş formu doldurun diye doldurduktan sonra aynısı banada cıktı ama gelen mailde
Panelistimiz olmanız durumunda, bir adet Tüketici Paneli seti (barkod okuyucu, ilgili kitapçıklar ve hoşgeldin hediyelerini içeren setimiz) kargo aracılığıyla adresinize gönderilecektir
böyle yazıyor
-
Gönderen:
Zemote
27 Ksm, 2012 18:58
-
Az önce ev telefonundan aradılar bilgileri tehit ettiler..
1-2 haftaya kadar kargoyla Okuyucu kullanım klavuzunu filan göndereceklermiş..
Yurt içi kargoyla ve Kesinlikle Kargo ücreti ödemeyeceksiniz dediler..
Bunu biraz araştırdımda Avrupada çok yaygınmış Hatta Almanyadaki kuzenlere filanda sordum.
-
Gönderen:
bersis
28 Ksm, 2012 11:07
-
ben ocak ayından beri ürün girişi yapıyorum giriş 250 puan veriyolar. haftalık ürün girişine 25 puan devamlı ürün girişi yaparsanız ve elektrik sarfiyatı için 6 ayda 100 puan veriyolar ve arada mail adresinize anket geliyor 80 ve 60 puanlar gibi gayet güzel bir çalışma ben geçen ay göndericeklermi göndermiceklermi denemek amaçlı puanlarımla siparişte verdim üç gün içinde hediyem geldi
ben tavsiye ederim