Turkcell'den yepyeni bir yarışma daha; Rekor Cepte
Turkcell'le hayatının en uçuk macerasını yaşamaya hazır mısın? Sen var ya, paraşütle atlayıp rekoru cebinden çıkarırsın!
Rekorcepte sitesine girin oyunu oyneyıp süper şifreniz ile giriş yapın çekilişle 5 iPhone'dan birini kazanma şansı yakalayın.
Ayrıca çekilişle hergün
500 kişiye aylık 100MB internet paketi
50 kişiye 50 kontör / 15 Dakika hediye
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
kota canavarı fakat bakayım ginede
ekleme: ne saçma bir seydir yarım saat'ten fazla süredir süperşifreyi değiştirmekle uğraşıyorum yuh artık
3.41 de atladım bi okadarda sayfanın yüklenmesini bekledim çoook sıkıldım... sonuç
1 aylık 100mb hedıye paketı kazandınız yazsı cıktı kullansammı sorun olurmu bunda...
1 aylık 100mb hedıye paketı kazandınız yazsı cıktı kullansammı sorun olurmu bunda...
ben aylık 9 TL ödüyorum bu pakete... kullanım şartlarında 1 aylık süre sonunda iptal edilir veya yenilenir gibi bi ibarede yok... nasılsa online işlemleri kullanıyorsun ordan takip edersin durumu...
not: bu mesajla birlikte "usta kampanyacı" olmuşum... tebrik ederim kendimi...
ben aylık 9 TL ödüyorum bu pakete... kullanım şartlarında 1 aylık süre sonunda iptal edilir veya yenilenir gibi bi ibarede yok... nasılsa online işlemleri kullanıyorsun ordan takip edersin durumu...
not: bu mesajla birlikte "usta kampanyacı" olmuşum... tebrik ederim kendimi...
tskrler acıklama için iptal etmeyı unutmayayımda
ben de kazandım 100 MB'lık paket az önce..
ama tırsıyorum artık Turkcell'den, ne yapar eder 2 katını alırlar bunlar.
vardır bir açık kapısı :S
ben de kazandım demekki oynayan herkese veriyorlar

üyelikten çıkarken almazlar inşallah parasını
2 tane internet paketi 1 tane de 50 kontör kazandım iyi oldu valla