Lütfen gidip alabilcekler katılsın yoksa boşa gitmesin

2. Soruyu doğru yanıtlayan 10. 20. 30… ve 100. kişi olmak üzere toplam 10 kişi yarışmayı kazanmış sayılacaktır. Kazanan 10 kişi “Paranormal Activity 4” filminin özel hediyelerini kazanacaktır.
3. Yarışmaya katılmak için, belirtilen gün ve saatler içerisinde Cinemaximum Facebook Sayfası’ndaki soruya Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin e-mail adresi üzerinden doğru yanıt verilmesi; ad, soyad, gsm ve en yakın cinemaximum sinemasının mail içinde belirtilmesi gerekmektedir
İşte sorumuz geliyor!
19 Ekim' de vizyona girecek olan, dünyanın dört bir yanında fırtınalar kopartan ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan Paranormal Activity serisinin dördüncü filminde 'Katie' karakterini canlandıran oyuncu kimdir?
a.Kathryn Newton
b.Katie Featherstonc.Alisha Boe
d.Matt Shively
"Paranormal Activity 4" filminin hediyelerini kazananlar açıklandı!
"19 Ekim' de vizyona girecek olan, dünyanın dört bir yanında fırtınalar kopartan ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan Paranormal Activity serisinin dördüncü filminde 'Katie' karakterini canlandıran oyuncu kimdir?
a.Kathryn Newton
b.Katie Featherston
c.Alisha Boe
d.Matt Shively"
Doğru Yanıt: b.Katie Featherston
Kazananlar:
Özcan Hakyemez - Cinemaximum Cevahir - Iphone kılıfı
Nursen Çalışkan - Cinemaximum Marmara Forum- Iphone kılıfı
Gülnur Güvenç - Cinemaximum Cepa- Iphone kılıfı
Yılmaz Zembilören - Cinemaximum Akbatı- Iphone kılıfı
Mert Erinç - Cinemaximum Palladium- Iphone kılıfı
Gökçe İçdemir - Cinemaximum Gordion - Ledli anahtarlık
Uğur Öğe - Cinemaximum Carrefour Maltepe Park- Ledli anahtarlık
Cem Er - Cinemaximum İstinyePark- Ledli anahtarlık
Barış Yılmazkara - Cinemaximum Konak Pier- Ledli anahtarlık
Ece Birol Dereci - Cinemaximum Kanyon- Ledli anahtarlık
Kazananlar 30 Ekim 2012 tarihinden itibaren adlarının yanında yazılı lokasyonlardan 30 gün içerisinde, gişede kimlik ibraz ederek hediyelerini teslim alabilirler.
sinema kodu olan var mı? bir çift istiyorum.
koçtaş harici indirim kodun varsa neden olmasın D:
annemin adına iphone kılıfı kazanmışım
@J3askan @anvil hiç bişeyim yok ya. fırsat siteleriyle ilgilenmiyorum pek. ama twitterla ilgili bişey isterseniz yapabilirim.
Ben de var:) Cinemaximum 2 kişilik