Gönderen Konu: Liptonu Groseriden Al 2 Çekilişe Birden Katıl-ADANA-MERSiN  (Okunma sayısı 1245 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
Groseri Market İnsert Katologta gördüm.Aldım fişte çekilişe katıldınız yazacak dedi yazar dedi ama yazmadı.Groseri kart ile yapacaksınız alışverişi.Her 5 lira ve katlarına 1 çekiliş hakkı. deneyin belki sizde olur.yeni kampanyalı ürün diyemi bende görülmedi bilmiyorum. 2 iphone 42 16 GB- 2 LG Optimus 3D-2 Samsung GALAXY S3 I9300 32 GB. Knor ve cartedor ürünü alırsanzıda çekilişe katılabilirsiniz.Ben hazır lipton kampanyası varken birleşsin çifte çekilişe katılın diye sadece liptonu yazdım.
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı ayan

• Usta Kampanyacı
Ynt: Liptonu Groseriden Al 2 Çekilişe Birden Katıl-ADANA-MERSiN
« Yanıtla #1 : 11 Ekim 2012, 00:31:12 »
adese den mi alsak ne buradan biz de Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #2 : 11 Ekim 2012, 01:07:23 »
Adesede kampanyalı ürün yok.Gelirse benimde bu  aklimda
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı anvil

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #3 : 11 Ekim 2012, 08:20:34 »
groseriye uğramak lazım madem. şehirdışından sipariş alınır  ;D

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #4 : 11 Ekim 2012, 10:46:15 »
Kart isi olmasaydi alabilirdim aslinda ama kart cikarticamda guncelliycemde.
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 11 Ekim 2012, 11:41:28 »
bende makro market ve ikea adanaya açılsın diye çok istiyorum  :D
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı simonbolivar

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 12 Ekim 2012, 09:54:17 »
Dün 1 tane aldım fişte katılım bilgisi yer almadı, katılım koşullarında yer alacağı yazıyordu oysa

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 12 Ekim 2012, 14:18:41 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Dün 1 tane aldım fişte katılım bilgisi yer almadı, katılım koşullarında yer alacağı yazıyordu oysa

müşteri hizmetlerine mesaj attım ben konu hakkında.otamatik olarak bilgisayarda katıldığınız kayıtlı dedi. fişte yazmaması konusunuda araştıracağım bizzat dedi.

yolladıkları cevap: Kampanyada kazanmış olduğunuz tüm çekiliş hakları bilgisayar ortamından takip edilmektedir. Groseri kartınızı kullanarak çekilişe hak kazanmış bulunuyorsunuz. Fiş altı mesajın neden çıkmadığı ile ilgili gerekli sorgulamayı ayrıca yapıyor olacağım. Bilgilendirme için teşekkür ederim.

sende mesaj at istersen: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı tuzruhu

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #8 : 12 Ekim 2012, 16:24:11 »
Groseri Market İnsert Katologta gördüm.Aldım fişte çekilişe katıldınız yazacak dedi yazar dedi ama yazmadı.Groseri kart ile yapacaksınız alışverişi.Her 5 lira ve katlarına 1 çekiliş hakkı. deneyin belki sizde olur.yeni kampanyalı ürün diyemi bende görülmedi bilmiyorum. 2 iphone 42 16 GB- 2 LG Optimus 3D-2 Samsung GALAXY S3 I9300 32 GB. Knor ve cartedor ürünü alırsanzıda çekilişe katılabilirsiniz.Ben hazır lipton kampanyası varken birleşsin çifte çekilişe katılın diye sadece liptonu yazdım.

iphone 42 nedir acaba?iphone 5 mi acaba

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #9 : 12 Ekim 2012, 17:07:50 »

iphone 42 nedir acaba?iphone 5 mi acaba

iphone 4S 2 yanlış çıkmış   :D