Gönderen Konu: Lipton Türkiye  (Okunma sayısı 11754 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kkurucay

• Usta Kampanyacı
Ynt: Lipton Türkiye
« Yanıtla #20 : 10 Ekim 2012, 08:19:41 »
paketlerde kampanya resmi var 25 likte tek çekiliş hakkı 100 lük bulamadım

Çevrimdışı anvil

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #21 : 11 Ekim 2012, 08:23:36 »
100lükte 3 çekiliş hakkı var

Çevrimdışı caddy

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #22 : 14 Ekim 2012, 12:05:47 »
Migros'ta 10 TL'lik Lipton alışverişine özel tasarım bardak hediye!
Kampanyalı ürün bulunabilirse bundan da faydalanılabilir.

Çevrimdışı sahaneyedili

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #23 : 14 Ekim 2012, 12:12:12 »
bende vardı bu bardaktan fotoda yükledik
3 gün durdu onay için, sonra kabul olmadı yeni foto yükleyin dedi

bende haydeeeee gidelumm haydeee dedim   >:(

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
« Yanıtla #24 : 23 Ekim 2012, 12:46:54 »
19.10 tarihinde Migros Küçükyalı şubesine gittim. 25 Li poşetler 2.35 TL'ydi. MOney Mobile 40 tl Money'i komple buna yatıracaktım. Her 10 TL Lipton bardak poşet çay alışverişine ayrıca 1 tane Lipton Bardak veriyorlardı. Raflardaki ürünler yetmedi o derece. :) Bir tane de 100 lük alıp kasaya gittim ancak Money den düşemediler, sistemde arıza varmış. Ertesi gün gittiğimde de 25 li paketler 3.90 TL olmuştu. Kısa süreli insert dışı kampanyaymış. Önce denk geldi diye sevinmiştim, sonra üzüldük tabii. Zaten bu Money kart indirimi düşmez, düşse çekilişe katılamazsın, katılsan moneyden düşmez. Sistemleri bir düzgün çalışmıyor.
« Son Düzenleme: 23 Ekim 2012, 12:47:56 Gönderen: sakaryazede »
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma.

Çevrimdışı dontcry8

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #25 : 24 Ekim 2012, 17:30:13 »
Bu kampanyada nie böle oldu? Her defasında ben adımı felan mı yazıcam? her defasında 1 1 cekilise mi giricem?

niye ayni HESAPDAN defaLarca , ard arda giremiyorum kod? girsek de adres vs yani bilgi istiyor

Çevrimdışı Alptug

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #26 : 24 Ekim 2012, 17:54:31 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
28 Aralık'ta açıklanacakmış; ama bir iPad de bize düşer mi diye... :)

Büyük düşün kardeşim, ben Mini Cooper için gidip 2 adet 25 lik lipton alacağım. :)

Çevrimdışı scr4m

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #27 : 24 Ekim 2012, 19:52:42 »
Ben açıkcası çok katılım olucağını düşünüyorum geçenlerdeki first kampanyasına  sakız çiğneme alışkanlığım olmadığı halde 60 paketle katıldım hiçbirşey kazanamadım 240bin katılım olmuş.Liptondada 200-300binlerde katılım bekliyorum sallama çay sevmem zaten ondan dolayı az katılım yapıcam bundan sonra kullanmıyacağım ürünlerle çok katılım yapmıyıcam kazanalım derken zaten kaybedicez bir ipad iphone parası

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
« Yanıtla #28 : 25 Ekim 2012, 22:01:51 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Ben açıkcası çok katılım olucağını düşünüyorum geçenlerdeki first kampanyasına  sakız çiğneme alışkanlığım olmadığı halde 60 paketle katıldım hiçbirşey kazanamadım 240bin katılım olmuş.Liptondada 200-300binlerde katılım bekliyorum sallama çay sevmem zaten ondan dolayı az katılım yapıcam bundan sonra kullanmıyacağım ürünlerle çok katılım yapmıyıcam kazanalım derken zaten kaybedicez bir ipad iphone parası
büyük hayallere dalmamak lazım. zamanla zaten bu çekilişlerde neler yapıyor, neler oluyor görürsün. İhtiyacın olanlara kararında katılım yapman önemli ve çarkın dönmesi lazım. marketlerde kampanyalar oluyor yukarıda verdiğim örnekteki gibi lipton 25 li paketler 2,35 e düşmüştü. Onları takip etmende fayda var. Bu sayede aynı bütçeyle daha çok katılım yaparsın. Çapraz kampanyaları takip et, vs. vs.
Çekiliş sonuçlarında da burada yapttğın gibi katılımları analiz edersen hangisine çok katılım yapman lazım, hangisine az yavaş yavaş olayı çözersin.
Sanırım iki yıl önce Çaykur Audi Q7 verdiği bir çekiliş yapmıştı. 7.9 milyon katılım oldu. O zaman için o rakam bir rekor olmuştu, Lipton'da sallama çayın kralı. 8 milyon olmaz da 1,5 milyon katılım olur. Benim içimden geçen rakam bu, ama raflara bakıyorum hala eski çay paketleri raflarda, kampanyaya iyi hazırlanmamışlar. O zaman da 700 bin katılım da kalabilir derim ben. Aşağısı katılımı pek beklemeyin. Artık Magnum çekilişinde 8,5 milyonu da görmüşüz. kampanyalardan toka kazanan kampanyacı oluyor bizim gibi  :D Işığı gören geliyor yani, bu da güzel.
« Son Düzenleme: 25 Ekim 2012, 22:07:49 Gönderen: sakaryazede »
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma.

Çevrimiçi diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #29 : 26 Ekim 2012, 15:54:06 »
Kutuyu paketlemek cok zor bisey degil...
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...