Arkadaşlar site gerçekten güzel bir hizmet veriyor , ben şuan için katılıma başladım , güzel bir hediye listesi var , yapmanız gereken daha önce kullandığınız ve tecrübe edindiğiniz elekronik ürünler hakkında bilgilendirici yorumlar yazıp tecrübelerinizi aktarmak , puan sistemi yok yorum yazdığınız kadar kazanıyorsunuz !
Hediye kataloğunu burdan inceleyebilirsiniz :
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Ben dün katıldım bakalım ne olacak.
bu arada yorumlar detaylı yorum olmak zorundaymış. yani her biri 100'er kelime olacak en az yoksa sayılmıyor bilginize....
ben bu gece inşallah 10 tamamlicam. sonrasıda kısmet
Ben dün kayıt olp yorum yazdım,onay mesajı geldi.100 olmadığından puan alamamışım.
Ben dün kayıt olp yorum yazdım,onay mesajı geldi.100 olmadığından puan alamamışım. 
bende yorumumun onaylanmasını bekliyorum hâla
bende az önce yorum yazdım. 5 dakika sürmedi onaylanması... ama yorum yazmak gerçekten zaman alıyor...
bende az önce yorum yazdım. 5 dakika sürmedi onaylanması... ama yorum yazmak gerçekten zaman alıyor...
Ben ayrıntılı ve uzun bir yorum yaptım belki yorumumu editörün seçimi yapsakmı diye düşündüklerinden bu kadar uzun sürmüştür
oo süpermiş çok saol.
ürünlerin geneli ya kullandıgım ya da zamanında satışını yaptığım ürünler bir de detaycı insan oldugum için sanırım 100 kelimeyi tamamlamak zor olmıcak (: