yarın salı bu sefer gazetede ilan da yoktu
acaba nedir nedir
jet kasada moneylerimizi kendimiz görüp kullanabiliyor muyuz??
hala bi cozum yok dimi arkadaslar, duvarini patlatalim migrosun, pisman olsunlar bunu bize yaptiklarina
arkadaşlar az önce money cluptan aradılar kart nolarımı soyledim yüklettim.sordum bide bir sürü kişi aynı durumda hepsinin kayıt oluşturmasımı lazım dedim evet hepsini sorunu bize bildirmesi gerekli dediler
arkadaşlar az önce money cluptan aradılar kart nolarımı soyledim yüklettim.sordum bide bir sürü kişi aynı durumda hepsinin kayıt oluşturmasımı lazım dedim evet hepsini sorunu bize bildirmesi gerekli dediler
kart nolarının hepsini söyledinmi yoksa her kart için ayrı ayrı aramamız mı lazım
Nereden bildirdin sorunu. Mail falan mı attın geri dönüş yaptılar?
kart nolarının hepsini söyledinmi yoksa her kart için ayrı ayrı aramamız mı lazım
aradığında hepsini soyledim ama mesaj atarkende yazabilrsnz tüm kart nolarınızı
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Nereden bildirdin sorunu. Mail falan mı attın geri dönüş yaptılar?
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin evet geri dönüş yapıyorlar kesinlikle
hangi kişiye yükleniyor 5 tl ? daveti gönderene mi, daveti kabul eden de 5 tl alıyor mu?
sadece birisi mi ?