0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
migros sayfasına yazmışMerhaba, tüm katılımcılarımızla ilgili yeniden inceleme yapılacak ve incelemenin ardından tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. İlginize teşekkür ederiz.
arkadaşlar az önce money cluptan aradılar kart nolarımı soyledim yüklettim.sordum bide bir sürü kişi aynı durumda hepsinin kayıt oluşturmasımı lazım dedim evet hepsini sorunu bize bildirmesi gerekli dediler
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar az önce money cluptan aradılar kart nolarımı soyledim yüklettim.sordum bide bir sürü kişi aynı durumda hepsinin kayıt oluşturmasımı lazım dedim evet hepsini sorunu bize bildirmesi gerekli dedilerkart nolarının hepsini söyledinmi yoksa her kart için ayrı ayrı aramamız mı lazım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar az önce money cluptan aradılar kart nolarımı soyledim yüklettim.sordum bide bir sürü kişi aynı durumda hepsinin kayıt oluşturmasımı lazım dedim evet hepsini sorunu bize bildirmesi gerekli dedilerNereden bildirdin sorunu. Mail falan mı attın geri dönüş yaptılar?