benim bebegim 5 aylık olunca gelmişti.hamile iken üye olmuştum.
bende üyeyim birkaç gün önce indirim kuponları göndermişler
bana hiçbişey gelmedi bide milupa içiyo oğlum ama görmedik bişeyini üye olmak da hikaye şans mı nedir
gecen sene bende uye olmustum hedıye fılan gelmedı ama bebegımın hangı aylarda nasıl beslenmesı gerektıgını yazan mektuplar sureklı aldım 6 tanemı 4 tanemı ne tam hatırlamıyorum sadece mıgroslarda gecen ındırım kuponu yollamıslardı bebek 8 aylık oldugunda kesıldı artık gelmıyo
merhaba , dün milupadan bana hediye paketi geldi.İçinde 2 tane huggies bez,1 küçük tüp nivea pişik kremi,1 poşet muhallebi,1 organik meyve suyu,1 (5 adet'lik) ıslak mendil ve indirim kuponları.
merhaba , dün milupadan bana hediye paketi geldi.İçinde 2 tane huggies bez,1 küçük tüp nivea pişik kremi,1 poşet muhallebi,1 organik meyve suyu,1 (5 adet'lik) ıslak mendil ve indirim kuponları.
banada bu paketlerden gelmişti zamanında...bebek 6 aylık olunca gönderime başlıyolar..
arkadaşlar üye olmak çözüm degil.arayında isteyin bana öyle geldi daha öncede hediye paketi geldi
bana gönderceklerini söyledilar ama gelen giden olmadı, aradım göndermediniz diye biz yolladık diyolar, kargoyu arıyom bize gelmedi diyo, kesin kafa yapıyolar benle
ne zaman uye oldun yaada sadece üyliklemi geldi.sen istek maili falan attınmı