Diğer > Serbest Kürsü

teknosadan ürün alırken 2 kere düşünün

<< < (2/3) > >>

erteb:
Ben Teknosa'dan bir pc aldım. İlk baştan sorun vardı, sonra sorun iyice büyüdü. Bu arada servisle bir sürü görüüşme filan. Markası Hp. Hp nin garanti kapsamındaki servisi ayrı bu arada. Para verip yapılıyorsa ayrı. Müşteri hizm. felaket. Yaşadığım bir sürü olaydan sonra anladım ki bana teşhir ürünü vermişler. Durumu müşt. hizmetlerine yazdım, Teknosa'ya, kimse muhatap olmadı. Sonuç: 2 yıl beni oyaladı Hp, 2 yıl sonra garanti süresi doldu, paralı servisine götürdüm, sorunu çözdüler. Garanti kapsamındaki servisi Ankara'da. Paralı servis İstanbul. Artık ne Teknosadan ne Hp den hiç bir şey almıyorum. Geçen 50 tl lik çek kazandım teknosadan, gidip pil aldım, sorunlu çıkmaması için.

meltem2780:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBen Teknosa'dan bir pc aldım. İlk baştan sorun vardı, sonra sorun iyice büyüdü. Bu arada servisle bir sürü görüüşme filan. Markası Hp. Hp nin garanti kapsamındaki servisi ayrı bu arada. Para verip yapılıyorsa ayrı. Müşteri hizm. felaket. Yaşadığım bir sürü olaydan sonra anladım ki bana teşhir ürünü vermişler. Durumu müşt. hizmetlerine yazdım, Teknosa'ya, kimse muhatap olmadı. Sonuç: 2 yıl beni oyaladı Hp, 2 yıl sonra garanti süresi doldu, paralı servisine götürdüm, sorunu çözdüler. Garanti kapsamındaki servisi Ankara'da. Paralı servis İstanbul. Artık ne Teknosadan ne Hp den hiç bir şey almıyorum. Geçen 50 tl lik çek kazandım teknosadan, gidip pil aldım, sorunlu çıkmaması için.

--- Alıntı sonu ---
benim daha 7 günlük sürem dahi bitmedi teknik servis elemanları olan 2 personel bizzat yanımda nerdeyse yarımsaat denediler olmadı birtürlü baskı yapmıyor ışıklar yanıp sönüyor bebek ağlıyor diğer çocuklar kardeşimde birbirlerini yiyorlar teknik elemanlar sorunu çözemiyor müdür bey çağrılıyor bana kanundan bahsediliyor aman ALLAH'ım bir daha asla dedim

nehir_1:
Bu arada  (konu teknosa olmasına rağmen) yazıcı ile ilgili önerilerinizi paylaşırsanız memnun olurum. Sınıfımda kullandığım yazıcım samsung. yavaş bir yazıcı. sınıf için en güzel tarafı toneri bitse bile defalarca yazdırmaya devam etmesi. ve 3 kereye kadar doldurulabiliyor (idare zorlarsa 5 i de buluyor bizzat şahidim)

Ben evde kullanmak için alacağım. Siyah beyaz olabilir çünkü çıktı alıp çoğaltmayı planlıyorum.
Bir yandan da renkli de olsa güzel olur diyorum.
Mutlaka doldurulabilir olmalı diye düşünüyorum.
 Çok vakıf değilim teknolojik terimlere ve yarın en olmadık bi ürünle eve dönmekten korkuyorum.

mavigül:
elektronik aletlerin iadesi genelde bu tarz marketlerde olmuyor aklınızda bulunsun...hatta elektronik eşya satan mağazalar bile ''internetten alışveriş yapın 30 gün iade garantisi veriyorlar biz uğraşmıyoruz'' diyorlar açık açık

nehir_1:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBu arada  (konu teknosa olmasına rağmen) yazıcı ile ilgili önerilerinizi paylaşırsanız memnun olurum. Sınıfımda kullandığım yazıcım samsung. yavaş bir yazıcı. sınıf için en güzel tarafı toneri bitse bile defalarca yazdırmaya devam etmesi. ve 3 kereye kadar doldurulabiliyor (idare zorlarsa 5 i de buluyor bizzat şahidim)

Ben evde kullanmak için alacağım. Siyah beyaz olabilir çünkü çıktı alıp çoğaltmayı planlıyorum.
Bir yandan da renkli de olsa güzel olur diyorum.
Mutlaka doldurulabilir olmalı diye düşünüyorum.
 Çok vakıf değilim teknolojik terimlere ve yarın en olmadık bi ürünle eve dönmekten korkuyorum.

--- Alıntı sonu ---

kendi iletime kendim cevap vereyim :P :P :P :P

bugün mecburiyet caddesinde var olan  teknosayı es geçerek; yaklaşık 20 km yol giderek avrupanın en büyük alışveriş merkezi :P nin tek teknolojik marketinde bimekste yazıcılara baktım. ( hakkaten baktım ...) Yüklenen onca teknolojik terimin sonucu beyin felci geçirerek döndüm. şimdi kendimi resetleyip internetten karşılaştırmalı- yorumlu ürünlere bakacağım. (kartuş fiyatları cihaza yakın neredeyse ve pek çoğu doldurulamıyor)

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git