Diğer > Serbest Kürsü

bayanlar kış hazırlıklarını paylasalımmı?

<< < (4/8) > >>

gizemlitosbaga:
ben de Egeliyim, bizde çok yaygındır evet :D

balca:
dondurup açtığınız ürünleri bır daha dondurmayın...bunu uyarıyor tum uzmanlar :)

turuncu993:
şu leziz olan domates soslarının tarifini paylaşsanızda bizde yapsak yahu:)) ama dondurucuda olmasın please :)

madımak:
valla esımın dıkkatsızlıgı nedenıyle buzluga bısey atmıyorum artık konservede yapamama o konudada dıkkat lazım aksı halde oda cok teklıkelı sanırım en ısı kurutmak benım için 1 paket bamya vardı ipe dızdım bu antakya sıcagında nolur bılmem ama sansımı denedım ..bıde domates falan nasıl kurutuloykı acaba

isimyok000:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinşu leziz olan domates soslarının tarifini paylaşsanızda bizde yapsak yahu:)) ama dondurucuda olmasın please :)

--- Alıntı sonu ---

canım bişeyi yok domatesleri soyup küp küp doğruyosun, tencerede sos olacak kadar kavuruyosun, daha kaynarken kavanozlara bölüp ağzını sıkıca kapatıp kavanozları ters çeviriyosun. 1-2 gün sonra baktığında akmışsa yada kavanoz kapakları içe doğru bombe yapmamışsa o kavanoz olmamış demektir. İçe doğru çöken bir görüntü olmalı kapakta

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git