Diğer > Serbest Kürsü
bayanlar kış hazırlıklarını paylasalımmı?
gizemlitosbaga:
ben de Egeliyim, bizde çok yaygındır evet :D
balca:
dondurup açtığınız ürünleri bır daha dondurmayın...bunu uyarıyor tum uzmanlar :)
turuncu993:
şu leziz olan domates soslarının tarifini paylaşsanızda bizde yapsak yahu:)) ama dondurucuda olmasın please :)
madımak:
valla esımın dıkkatsızlıgı nedenıyle buzluga bısey atmıyorum artık konservede yapamama o konudada dıkkat lazım aksı halde oda cok teklıkelı sanırım en ısı kurutmak benım için 1 paket bamya vardı ipe dızdım bu antakya sıcagında nolur bılmem ama sansımı denedım ..bıde domates falan nasıl kurutuloykı acaba
isimyok000:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinşu leziz olan domates soslarının tarifini paylaşsanızda bizde yapsak yahu:)) ama dondurucuda olmasın please :)
--- Alıntı sonu ---
canım bişeyi yok domatesleri soyup küp küp doğruyosun, tencerede sos olacak kadar kavuruyosun, daha kaynarken kavanozlara bölüp ağzını sıkıca kapatıp kavanozları ters çeviriyosun. 1-2 gün sonra baktığında akmışsa yada kavanoz kapakları içe doğru bombe yapmamışsa o kavanoz olmamış demektir. İçe doğru çöken bir görüntü olmalı kapakta
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git