Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin*30 Haziran 2009’a kadar her gün Yazın Olayı’nı en çok arkadaşına gönderen bir yarışmacı bir adet Tabu kazanacaktır. .
Gönderimlerin geçerli sayılabilmesi için gönderilen e-postalardaki linklerin tıklanması gerekmektedir*Her yarışmacı yalnızca bir kez hediye kazanma hakkına sahiptir, birden fazla kazanması durumunda bu hakları o gün içinde kendisinden bir sonraki en çok gönderim yapan yarışmacıya aktarılır.
*Gönderim rakamları her gün saat 00:00’da sıfırlanmakta ve bir sonraki günün kayıtları başlamaktadır.
*Kazanan katılımcılara 1-6 Temmuz 2009 tarihleri arasında belirtmiş oldukları e-posta adreslerinden ulaşılıp adres bilgileri istenecektir. 6 Temmuz 18:00’e kadar belirttiği e-posta adresinden kendisine ulaşılamayan talihliler haklarını kaybedeceklerdir.
*Kazananlara hediyeleri 6 Temmuz 2009 tarihinden sonra gönderilmeye başlanacaktır.
*Hasbro gönderim yapılan e-posta adreslerinin sahte, ya da geçersiz olduğunu tespit eder veya bu ihtimallerden şüphelenirse bu gönderimlerini geçersiz sayma hakkına sahiptir.
*Sistemde yaşanacak sorunlardan Hasbro sorumlu tutulamaz.
*Hasbro önceden bildirmeksizin yarışmayı iptal etme hakkını saklı tutar.
Arkadaslar hediyeler anladığım kadarıyla günlük veriliyor bende bugünün kazananı olmak istiyorum öm atarak isim soyisim ve maillerinzi atarsanız cok sevinirim
uğraşılacak bi iş değil valla.. kopyala yapıştır yapılabilseydi.. gayret ederdim..
arkadaslar maillerinizi, atmıcak mısınız

Hasbro gönderim yapılan e-posta adreslerinin sahte, ya da geçersiz olduğunu tespit eder veya bu ihtimallerden şüphelenirse bu gönderimlerini geçersiz sayma hakkına sahiptir.
bu yüzden mail açıp yapmıyorum
Gönderdiğin tüm herkesin maile tıklaması gerekiyormuş çok zor bence
benim adresim gizli değil gönder bakalım
Gönderdiğin tüm herkesin maile tıklaması gerekiyormuş çok zor bence
valla bi şansımı deniyim kazandım kazandım kazanmasam canım sagolsun

benim adresim gizli değil gönder bakalım
çok teşekkür ederim

sana gelen maildeki linke tıklaman yeterli...
valla cok zor bence nerden bulucaz bir sürü mail adresi lazım
Banada gönderebilirsin hocam ömden atıyorum e-mail i
Banada gönderebilirsin hocam ömden atıyorum e-mail i 
çok teşekkür ederim yardımın için

sana gelen maildeki linke tıklaman yeterli olacak..(gereksiz bölümüne gelmis olabilir)
ö.m atamıyorum sana
bende 1300 mail adresi var. fakat oraya yazması zor .. süper teklif gibi toplu gönderilse mesele değil..