GoodSkin Labs Exten–10 kazanmak ister misin?
Cevabın "EVET" ise yapman gereken çok basit

"Tıkla Kazan" yarışma butonuna tıkla, doğru cevabı veren 100.kişiden biri olma şansını yakala, GoodSkin Labs Exten–10 kazananlardan biri de sen ol... Bol şans

* GoodSkin Labs Exten–10 kazanma şansını 6–8 Ağustos tarihleri arasında bulabilirsiniz. Kazananlar Facebook sayfamız üzerinden 10 Ağustos Cuma 15.00’te açıklanacaktır. Hediyeler 10 adet ile sınırlıdır.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Bay / Bayan tüm cilt tipleri için uygundur. Exten-10TM Instant Youth Boosting Moisturizer SPF 15 'in devrim yaratan hücre yenilenmesi biliminden ilham alan özel teknolojiler yaşlanma belirtilerine gözle görülür şekilde etki ederek cildi canlandırmaktadır. Aynı zamanda cilt, son anti-oksidan teknolojileri ve geniş etkili SPF'e sahip Üçlü Aydınlatıcı Optikler'in özel birleşimi cilde anında ışıltı kazandırmaktadır. Hücre yenilenmesinden ilham alan Sirtuin Güç Kompleksi, cildin genç görünümünü yeniden kazanmasına yardım etmekte, cildin doğal bariyerini onarmaktadır. Özel patentli Anti-Oksidan Arganyl(R), doğal kolajenin korunmasına yardım ederek sıkılık kaybı ve sarkmaları minimize etmeye yardımcı olmaktadır. Üzüm çekirdeği ve Biberiye özü anti-oksidanları kombine edilen bu içerik cildin çevresel faktörlere karşı korunmasına yardım etmektedir. Güneş Koruma Kompleksi (Triple Power Sunscreen Complex) ile gelecek hasarlardan korunmaktadır. Hiyaluronik Asit, doğal nem seviyesinin yeniden yapılandırılması ve korunması için harekete geçirmektedir. Güneş koruyucuları (Octinoxate, Octisalate, Avobenzone) birleşimi erken yaşlanmaya neden olan UVA & UVB ışınlarına karşı geniş spektrumlu UV koruması sağlamaktadır. Exten 10 ile cildinizde anında sağlıklı ışıltıda 39%, nemlenmede 73% ,durulukta 76% artış gösterir. 4 hafta sonra: Cildin 10,4 yıl daha genç göründüğü klinik olarak kanıtlanmıştır. 8 hafta sonra: Çizgi ve kırışıklıkların görünümünde 48% azalma, sıkılıkta 41% artış, cilt yapısında 41% iyileşme gözlemlenmiştir. Temizlenmiş kuru cilt üzerine tüm yüzünüze ve boynunuza dilediğiniz miktarda uygulayınız. Günlük SPF koruması için güneşe çıkmadan önce uygulayarak ve güneşe maruz kaldığınız sürece tekrarlayınız.
daha bu tekin acardan tek bi kerecik kazanamadım kaç sene oldu

(
bende hepsi yaptım yanlışmı olmuş
ben de hepsi yaptım doğrudur inş