Fiat modelleriyle iPad ve iPod Shuffle ödüllü kıyasıya bir yarışa var mısın? O zaman Fiat’la Hızlı Olan Kazansın uygulamamız tam sana göre. Hemen tıkla, yarışa başla! Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
bu oyun nasıl oynanıyor bilen var mı?
ya o yazı nereye nasıl yazılacak anlamadım gitti
yazıyorum hiç ilerlemiyor anlamadım
tam benlik yarışma. hızlı olan kazanıyor. zabıt katipliği yaptım ben zamanında çok hızlı yazı yazarım. birazdan kasmaya başlıcam
sıralaman 1 diyo. şu an 1. ben mi oluyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinşu an 1. benim ve bana fiat'ın sayfasından hile diyorlar. gerçekten hile yaptığımı sanıp puanımı sıfırlamasınlar ? kendimi yarışırken videoya mı çeksem acaba ? nasıl kanıtlıcam hile yapmadığımı ?
milletle polemiğe girmene gerek yok. homurdanmalar çok olur böyle durumlarda
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin
şu an 1. benim ve bana fiat'ın sayfasından hile diyorlar. gerçekten hile yaptığımı sanıp puanımı sıfırlamasınlar ? kendimi yarışırken videoya mı çeksem acaba ? nasıl kanıtlıcam hile yapmadığımı ?
Sayfa yöneticileri kimin hile yapıp yapmadığını bilirler sen içini ferah tut.