Diğer > Serbest Kürsü

power düğmesinden kapattığım pcm açılmıyor

<< < (2/7) > >>

devrim1986:
güncelleştirme esnasında işletim sistemi programları da güncellenir..şuan sistem devre dışı kalmış ayrıca anakart üzerinden kitlemişsiniz..Biosa da girmem mümkün değil..görmeden yazdıklarınıza göre yorumluyorum..bataryalı mı çalışıyor şuan yada elektrik ?

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhiç bir şekilde açılmıyor ürün kurtarma diskini takıcaktım.cd yeride açılmıyor pc kilitlemiş kendini hiç bi şekilde açamıyorum sadece power ışıgı yanıyor

--- Alıntı sonu ---

devrim1986:
ve ayrıca fan çalışır halde mi ?

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhiç bir şekilde açılmıyor ürün kurtarma diskini takıcaktım.cd yeride açılmıyor pc kilitlemiş kendini hiç bi şekilde açamıyorum sadece power ışıgı yanıyor

--- Alıntı sonu ---

BayanProfesor:
pcden ses gelmiyor evet prize takılı hala ve gerçekten nasıl düzelticeğimi bilmiyorum çok sinirim bozulduu..formattan bugun aldım.

Smile:
tamamen kapatın, fişi pili çıkarın, ekranı kapatın, sonra yeniden açın, açılmazsa servis şart

devrim1986:
eskiden akımı kesme yöntemleri vardı şimdilerde direkt servis mevzusunu kullanır olduk..Bios güncellemesi sırasında hata meydana gelmiş anladığım o ki tek çözümü anakart üzerinde bios chipinin resetlenmesi yada yenisiyle değiştirilmesi..servise göndermenizi tavsiye ediyorum..çok geçmiş olsun... :(

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinpcden ses gelmiyor evet prize takılı hala ve gerçekten nasıl düzelticeğimi bilmiyorum çok sinirim bozulduu..formattan bugun aldım.

--- Alıntı sonu ---

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git