Diğer > Serbest Kürsü

power düğmesinden kapattığım pcm açılmıyor

<< < (7/7)

BayanProfesor:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingüncelleştirmeleri nerden kapatıcam.. pc hakkında çok şey biliyorum sanırdım ama hiç bişey bilmiyormuşum bugun öğrendim..:D:D

--- Alıntı sonu ---
xp mi windows 7 mi ?

--- Alıntı sonu ---

windows 7 kullanıyorum :)

Smile:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingüncelleştirmeleri nerden kapatıcam.. pc hakkında çok şey biliyorum sanırdım ama hiç bişey bilmiyormuşum bugun öğrendim..:D:D

--- Alıntı sonu ---
xp mi windows 7 mi ?

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---
Başlat > Tüm Programlar > Windows Update > Ayarları Değiştir > "Güncelleştirmeleri hiçbir zaman denetleme" > Alttaki maddelerdeki klikleri de kaldır > Tamam. ;D

BayanProfesor:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingüncelleştirmeleri nerden kapatıcam.. pc hakkında çok şey biliyorum sanırdım ama hiç bişey bilmiyormuşum bugun öğrendim..:D:D

--- Alıntı sonu ---
xp mi windows 7 mi ?

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---
Başlat > Tüm Programlar > Windows Update > Ayarları Değiştir > "Güncelleştirmeleri hiçbir zaman denetleme" > Alttaki maddelerdeki klikleri de kaldır > Tamam. ;D

--- Alıntı sonu ---

dediğiniz gibi yaptım ayarları değiştirdim teşekkür ederim

turuncu993:
bu forumu çok seviyorum ben yaa... ;)

Navigasyon

[0] Mesajlar

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git