Diğer > Serbest Kürsü
power düğmesinden kapattığım pcm açılmıyor
Smile:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapingüncelleştirmeleri nerden kapatıcam.. pc hakkında çok şey biliyorum sanırdım ama hiç bişey bilmiyormuşum bugun öğrendim..:D:D
--- Alıntı sonu ---
xp mi windows 7 mi ?
nesliyaren:
Kayit olun veya giris yapingüncelleştirmeleri nerden kapatıcam.. pc hakkında çok şey biliyorum sanırdım ama hiç bişey bilmiyormuşum bugun öğrendim..:D:D
--- Alıntı sonu ---
ekranda sağ altta pil işareti yanında oka tıkla açılan pencerede güncelleştirme ikonunu görürsün.. ona tıkla..
devrim1986:
Gözümüz aydın..Bilakis çok sevindim..Biz teşekkür ederiz..Ne demek aslında biz bir şey yapmadık , siz başardınız..Zamanla daha iyi yerlere de geleceksiniz inş..Ben olurum Smile kankam olur biz her zaman size yardım ederiz..Siz yeter ki iyi olun..Mutlu olun hep..Hayırlı geceler... :)
BayanProfesor:
Kayit olun veya giris yapinGözümüz aydın..Bilakis çok sevindim..Biz teşekkür ederiz..Ne demek aslında biz bir şey yapmadık , siz başardınız..Zamanla daha iyi yerlere de geleceksiniz inş..Ben olurum Smile kankam olur biz her zaman size yardım ederiz..Siz yeter ki iyi olun..Mutlu olun hep..Hayırlı geceler... :)
--- Alıntı sonu ---
olur mu yaa ben buraya konu açıp yardım istemeseydim sizlerde yazmasaydınız bataryayı çıkartmak aklımdan bile geçmezdi..bunlar olmasaydı ben şimdi ağlıyor olabilirdim:)
BayanProfesor:
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
--- Alıntı sonu ---
ekranda sağ altta pil işareti yanında oka tıkla açılan pencerede güncelleştirme ikonunu görürsün.. ona tıkla..
--- Alıntı sonu ---
buldum orayıda şuan kafa yoramıcam aklım başımdayken yaparım:)
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git