Diğer > Serbest Kürsü
power düğmesinden kapattığım pcm açılmıyor
Smile:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinpc ekranı simsiyah fişten çektim ama .batarya nerde nasıl çıkartayım onuda söylesen halledicem :)
--- Alıntı sonu ---
laptopun altına bakın görürsünüz zaten orda kolay açılabilen bişey vardır, işte o pildir :D
devrim1986:
laptobun arkasında hemen altta düğmeye basınca rahatlıkla çıkıyor..büyük ve küçük dişli girişi var çıkarınca görürsün..çok belli bakınca anlarsın... :)
Kayit olun veya giris yapinpc ekranı simsiyah fişten çektim ama .batarya nerde nasıl çıkartayım onuda söylesen halledicem :)
Kayit olun veya giris yapinbir şekilde kapatmanız gerekiyor evet sağlıklı değil ama önce fişi çekmeniz gerekiyor..sonra bataryasını çıkarıp kankamın dediği gibi birkaç dk sonra bataryayı takıp başlatmanız gerekiyor..güncelleme en baştan başlarsa her şey yolunda fakat siyah ekran varsa servise yollamaktan başka bir alternatif kalmıyor... :(
Kayit olun veya giris yapinakımı kesemem kessemde pili çıkartamam nerden çıkartıcagımı bilmiyoruö.format atılsa düzelmez mi ?
--- Alıntı sonu ---
--- Alıntı sonu ---
--- Alıntı sonu ---
BayanProfesor:
walla yaptık bi haltda hayırlısı ne dimm artık olca varmış oldu :(
devrim1986:
lütfen üzülmeyin bende zamanında çok driver sildim tekrar kurdum..hayatımızda bu tip şeylere soğukkanlı yaklaşırsak daha az sinir olup üstesinden gelebiliriz..bir durum olursa yine bize sorabilirsiniz..elimizden geleni yaparız ... :)
Kayit olun veya giris yapinwalla yaptık bi haltda hayırlısı ne dimm artık olca varmış oldu :(
--- Alıntı sonu ---
Smile:
Kayit olun veya giris yapinwalla yaptık bi haltda hayırlısı ne dimm artık olca varmış oldu :(
--- Alıntı sonu ---
bişeyler bozmadan kim bişey öğrenebilmişki?
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git