İftar yemekleri sizden, bulaşıkların temizliği ve parlaklığı Finish'ten! Herkese, birbirinden şık ve özenle hazırladıkları iftar sofralarını bizimle paylaştıkları için teşekkür ederiz. İşte İlk haftanın Finish Hediye Sepeti kazananları! Siz de kazanmak istiyorsanız Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresine iftar sofranızın fotoğrafını isim, soyad, adres, telefon numarası ile beraber gönderin.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
İftar yemekleri sizden, bulaşıkların temizliği ve parlaklığı Finish'ten! İşte dördüncü haftanın Finish Hediye Sepeti kazananları! Herkese özenle hazırladıkları iftar sofralarını bizimle paylaştıkları için teşekkür ederiz.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Finish sadece yarışma yapıp aksiyon yaratıyor sanırım, hediye göndermiyor. Hediye gönderimleriyle ilgili sorulan hiçbir soruya da cevap verme zahmetine katlanmıyor.
hediyem geldi finishden arkadaşlar İSTANBUL/Merter
Realdekimi digerimi..
real de deterjan alıp fiş numarasını yollamıştık o açıklandımı
Realdekimi digerimi..
ben mesaj atmıştım o bugün açıklanacakmış diazem
Realdekimi digerimi..
izmit reailde bardakları vermemekiçin ellerinden geleni yapıyolar sana zorluk çıkardılarmı
Realdekimi digerimi..
izmit reailde bardakları vermemekiçin ellerinden geleni yapıyolar sana zorluk çıkardılarmı
valla ben kampanyanın ilk günü kendim almayı başardım sonrdan eşimi yolladıydım caım ona 25 tl üstüne veriyoz demişler alamamış müşteri hizmetlerinden oda daha bir kaç gün öce eşim aldı demiş bardak yanlışlık olmuştur demişler yani ben kazara ile aldım 2takım