Öncedne bukadar bol kampanya olmamasına ragmen az çok kznaıyordum ama artık şansım mı gitti nazarmı değdi nedir anlamadm hiç bişey kazanamıyorumm onlarca yarışmaya katılıyorum 500 300 kişiye verenlerden bile bişey çıkmıyo napcam ben yaaaaaa
ucunda ölüm yok ya. takma kafana
ucunda ölüm yok ya. takma kafana
evet ama insan sinir oluyor ister istemez bi sebep arıyor yani heryerden boş dönmek çok sinir bozucu:)
her kampanyacının dönem dönem kısmetinin kapandığı zamanlar olur

tez vakitte bolca kazanırsınız inş.
bir hesapla katılırsan tabi hiç bişey kazanmazsın
amin inaşallah candan

*Ya tek hesaptan katılmıyorum ki 5 tane katılıyorum dahamı çok katılmam gerek
Ben bu kazanamama dönemlerinde bedava yapılabilecek şeyler listesi hazırlayıp dışarı çıkıyorum. Bedava müzeler, müzekart geçen yerler, marketlerdeki tanıtım standları, sokak festivalleri, fuarlar, iftar çadırları, varsa kullanılmamış sinema kodları v.b...... Eve gelince kendimi rahatlamış hissediyorum.
Tavsiye ederim
bende de aynı durum var Gönül
ben büyük hediye yolda diye avutuyorum kendimi:)
en son böyle düşündüğümde netbook geldi ama artık daha büyüğü gelsin
Ben bu kazanamama dönemlerinde bedava yapılabilecek şeyler listesi hazırlayıp dışarı çıkıyorum. Bedava müzeler, müzekart geçen yerler, marketlerdeki tanıtım standları, sokak festivalleri, fuarlar, iftar çadırları, varsa kullanılmamış sinema kodları v.b...... Eve gelince kendimi rahatlamış hissediyorum.
Tavsiye ederim

bende temizliğe veriyorum kendimi
tabi pc hep açık ama ben arada geliyorum başına
hatta bazen sohbet açık kaldıysa bir sürü mesaj yazan ve arkasından cevap alamadığı için küsenler oluyor:))bilen biliyor ama bilmeyen kasti sanıyor