Diğer > Serbest Kürsü
Beylikdüzü satılık daireler konusunda yardım
gizemlitosbaga:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar beylikdüzünden satılık dairelere bakıyorum.. migrosa yakın yerlere yani merkezi yerlere bakmak istiyorum.. mevki olarak yada mahalle olarak nerelere bakmalıyım.. önerebileceğiniz yerler varmı?
--- Alıntı sonu ---
Canım merhaba.
uzun yıllar Beylikdüzü'nde oturdum, daha yeni taşındık oradan.
Migros'un arka taraflarını tavsiye etmem, deprem açısından dayanıksız olduğu söylenir hep.
sıfır daire mi alacaksınız?
ona göre yer söylemek daha doğru olur.
mesela ben yıllarca büyükşehir de oturdum ama orada sıfır daire bulamazsın.
klewx:
Kayit olun veya giris yapin beylikdüzü ve civarı hakkında bu siteden her türlü uzman görüşü
alınıp,sitede daha önce yayınlanmış yorumları okuyarak fiyat ve ilerisi için bilgi sahibi olunabilir.
arastiranbirannee:
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar beylikdüzünden satılık dairelere bakıyorum.. migrosa yakın yerlere yani merkezi yerlere bakmak istiyorum.. mevki olarak yada mahalle olarak nerelere bakmalıyım.. önerebileceğiniz yerler varmı?
--- Alıntı sonu ---
Canım merhaba.
uzun yıllar Beylikdüzü'nde oturdum, daha yeni taşındık oradan.
Migros'un arka taraflarını tavsiye etmem, deprem açısından dayanıksız olduğu söylenir hep.
sıfır daire mi alacaksınız?
ona göre yer söylemek daha doğru olur.
mesela ben yıllarca büyükşehir de oturdum ama orada sıfır daire bulamazsın.
--- Alıntı sonu ---
cok saol gizemlim.. 0 olması sart değil. ama merkezi olmasını istiyorum acıkcası.. büyükşehir için iyi deniyor sanırım.. sen nereye tasındın:)
gizemlitosbaga:
ben Hasköy'e taşındım :)
ailecek ortak bi noktada buluşmamız gerekiyordu yoksa Beylikdüzü çok güzel bir yer.
merkezi istiyorsan büyükşehir ve bizimkent gayet iyidir. metrobüsümz de açıldı :)
cikcikgribi:
--- Alıntı sonu ---
beylikdüzü migrosun arka tarafı barış mahallesi olarak geçer arama yaparken barış mahallesi olarak aratmalısınız.
ben banka eksperiyim genelde beylikdüzü ve esenyurttaki daireleri değerliyorum. özellik olarak ne istediğinizi söyleyin bi kaç sonuç çıkariyim size.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git