Diğer > Serbest Kürsü

Beylikdüzü satılık daireler konusunda yardım

<< < (4/4)

periler:
Bizimkent te 2+1 ler bile 180-190 bin

cikcikgribi:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar beylikdüzünden satılık dairelere bakıyorum.. migrosa yakın yerlere yani merkezi yerlere bakmak istiyorum.. mevki olarak yada mahalle olarak nerelere bakmalıyım.. önerebileceğiniz yerler varmı?

--- Alıntı sonu ---
beylikdüzü migrosun arka tarafı barış mahallesi olarak geçer arama yaparken barış mahallesi olarak aratmalısınız. 
ben banka eksperiyim genelde beylikdüzü ve esenyurttaki daireleri değerliyorum. özellik olarak ne istediğinizi söyleyin bi kaç sonuç çıkariyim size.

--- Alıntı sonu ---
cok tesekkurler... Ben icin en onemlisi aciklik olmasi,merkezi olmasi, otopark, balkon,guvenlik...

--- Alıntı sonu ---
kaç odalı düşünüyorsunuz. fiyat aralığınız nedir.

--- Alıntı sonu ---
3+1 150binden yukari cikamam arkadasim:)

--- Alıntı sonu ---
tamam bir araştırayım. benim yaptığım işte çok rüşvetler dönüyor. etrafım sana güzellik yaparım diyen insanlarla dolu. bi yokliyim güzellik yapacakları sonucu söylerim :)

Navigasyon

[0] Mesajlar

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git