Diğer > Serbest Kürsü
Sahur Başlığı Toplanın
calculus07:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinkızlarım doğduğundan bu yana 3 ten önce uyuduğumu hatırlamıyorum :) sahurdada aynen devam. sahuru halledip sonra uyuyorum. :)
--- Alıntı sonu ---
neler yiyosunuz sahurda genelde .ben bugun 3 tane haşlanmış yumurta yiyecem ;D
--- Alıntı sonu ---
ben böbrek ameliyatı geçirdim 2007 de. böbreğimin birisi alındı ve o günden sonra malesef ki oruç tutamıyorum.. çok üzülüyorum ama yapacakta bişey yok.. o yüzden ben sahurda bişey yemiyorum zaten kglarımla başım dertte :-[ :-[ :-[
hergün değişik bişeyler yapmaya çalışıyorum :)
dün mesela kaşarlı tost yaptım, rafadan yumurta işte kahvaltılıklar.. eşim normal çay içmiyor bitki çayı yaptım. bide ceviz tokluk sinyali yolluyormuş beyine ceviz koydum 2 tane ve soda içirdim :) işe yaramış bugün ilk gün olmasına rağmen susamadım diyor :D
armağan ciddi 3 yumurta yicen mi? ben 2 yumurta yesem tiksinirdim yumurtadan ;D ;D ;D
--- Alıntı sonu ---
he ya yicem harbiden acıkırım yoksa :D kayısı kıvamında olcak ortadan bölcem içine tereyağı koycam eriyecek o kızarmış ekmek bide ;D
fatosmurat:
afiyet olsun :) yumurtanın içine tereyağ olayını ilk defa duydum :))
ben bugün bazlama yapıcam peynirli. sonra çay kahvaltılık falan işte :)
bu arada ben diyetteyim böyle konuşunca acıktım..... :-[
calculus07:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinafiyet olsun :) yumurtanın içine tereyağ olayını ilk defa duydum :))
ben bugün bazlama yapıcam peynirli. sonra çay kahvaltılık falan işte :)
bu arada ben diyetteyim böyle konuşunca acıktım..... :-[
--- Alıntı sonu ---
dene bak sende süper oluyor ;) özellikle rafadan yumurtanın içine sıcakken koy süper oluyor
sende yersin sahurda ya az yersin ;D
fatosmurat:
yicem bu gidişle zaten akşamları ekmeği kestim ve bişey yemiyorum su içiyorum. hergün 2 seans pilates yapıyorum işe yarıyo sanırsam 5 günde 1,5 kg verdim ;D
madımak:
armagan bu sıcakta nasıl yıyon onuda uyuyosun yaaa içim kalktı :D
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git