Diğer > Serbest Kürsü
Sahur Başlığı Toplanın
calculus07:
sahura kadar burdayız arkadaşlar :) sahura kadar yatıyomusunuz yoksa yatmıyomusunuz yatmayanları böyle alalım :)
fatosmurat:
kızlarım doğduğundan bu yana 3 ten önce uyuduğumu hatırlamıyorum :) sahurdada aynen devam. sahuru halledip sonra uyuyorum. :)
calculus07:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinkızlarım doğduğundan bu yana 3 ten önce uyuduğumu hatırlamıyorum :) sahurdada aynen devam. sahuru halledip sonra uyuyorum. :)
--- Alıntı sonu ---
neler yiyosunuz sahurda genelde .ben bugun 3 tane haşlanmış yumurta yiyecem ;D
yeşimhzl:
uyumak yok :D
fatosmurat:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinkızlarım doğduğundan bu yana 3 ten önce uyuduğumu hatırlamıyorum :) sahurdada aynen devam. sahuru halledip sonra uyuyorum. :)
--- Alıntı sonu ---
neler yiyosunuz sahurda genelde .ben bugun 3 tane haşlanmış yumurta yiyecem ;D
--- Alıntı sonu ---
ben böbrek ameliyatı geçirdim 2007 de. böbreğimin birisi alındı ve o günden sonra malesef ki oruç tutamıyorum.. çok üzülüyorum ama yapacakta bişey yok.. o yüzden ben sahurda bişey yemiyorum zaten kglarımla başım dertte :-[ :-[ :-[
hergün değişik bişeyler yapmaya çalışıyorum :)
dün mesela kaşarlı tost yaptım, rafadan yumurta işte kahvaltılıklar.. eşim normal çay içmiyor bitki çayı yaptım. bide ceviz tokluk sinyali yolluyormuş beyine ceviz koydum 2 tane ve soda içirdim :) işe yaramış bugün ilk gün olmasına rağmen susamadım diyor :D
armağan ciddi 3 yumurta yicen mi? ben 2 yumurta yesem tiksinirdim yumurtadan ;D ;D ;D
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
Tam sürüme git