Diğer > Serbest Kürsü

Sahur Başlığı Toplanın

(1/10) > >>

calculus07:
sahura kadar burdayız arkadaşlar  :) sahura kadar yatıyomusunuz yoksa yatmıyomusunuz yatmayanları böyle alalım  :)

fatosmurat:
kızlarım doğduğundan bu yana 3 ten önce uyuduğumu hatırlamıyorum :) sahurdada aynen devam. sahuru halledip sonra uyuyorum.  :)

calculus07:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkızlarım doğduğundan bu yana 3 ten önce uyuduğumu hatırlamıyorum :) sahurdada aynen devam. sahuru halledip sonra uyuyorum.  :)

--- Alıntı sonu ---
neler yiyosunuz sahurda genelde .ben bugun 3 tane haşlanmış yumurta yiyecem ;D

yeşimhzl:
uyumak yok  :D

fatosmurat:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkızlarım doğduğundan bu yana 3 ten önce uyuduğumu hatırlamıyorum :) sahurdada aynen devam. sahuru halledip sonra uyuyorum.  :)

--- Alıntı sonu ---
neler yiyosunuz sahurda genelde .ben bugun 3 tane haşlanmış yumurta yiyecem ;D

--- Alıntı sonu ---

ben böbrek ameliyatı geçirdim 2007 de. böbreğimin birisi alındı ve o günden sonra malesef ki oruç tutamıyorum.. çok üzülüyorum ama yapacakta bişey yok.. o yüzden ben sahurda bişey yemiyorum zaten kglarımla başım dertte  :-[ :-[ :-[

hergün değişik bişeyler yapmaya çalışıyorum :)
dün mesela kaşarlı tost yaptım, rafadan yumurta işte kahvaltılıklar.. eşim normal çay içmiyor bitki çayı yaptım. bide ceviz tokluk sinyali yolluyormuş beyine ceviz koydum 2 tane ve soda içirdim :) işe yaramış bugün ilk gün olmasına rağmen susamadım diyor :D

armağan ciddi 3 yumurta yicen mi? ben 2 yumurta yesem tiksinirdim yumurtadan ;D ;D ;D

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git