Diğer > Serbest Kürsü

Sahur Başlığı Toplanın

<< < (9/10) > >>

fatosmurat:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkonyada gündüz öyle sıcak ki çöl sıcağı. kavuruyor. ama geceleri buzzz..  :D

--- Alıntı sonu ---

konyanin gozunu sveyim ne sicagi yayla burasi yayla.. Az asagi inince MUtta felan 50 derece ustu.Mersin felan inanilmaz ama Konyada herkes ne sicak var ya deyip duruyor..

--- Alıntı sonu ---

akşam 7 den sabah 11e kadar rahatız ama haklısın bi kaç saat sıcak oluyor  ;D bizim ev güney cephe. yalıtımıda olsa öğlen 2 den akşam 7 ye kadar çok sıcak oluyo..

cembik:
konya da nem oranı %50 olmuş nerden geldiyse artık  ::) evet bir çok yere göre konya da en azından nem yok diyoruz ama yine de çok sıcak ya ben 4den sonra kavruluyorum tek kelimeyle daha sıcak memleketlerde 1hafta ömrüm olur sanırım  :P allah sabır versin herkese  :)

turuncu993:
eskişehirde fena yanıyo valla..

gizemlitosbaga:
sıcak bişey değilde iftarla sahur arası çok kısa.
karnım kırmızı başlıklı kız daki kurt gibi şişken yatıyorum 12 gibi, 3 de kalkıyorum. bi daha şişiriyorum, 04:30 gibi ancak uyuyorum. 06:30 da işe gitmek için kalkıyorum. daha yeni başladık biliyorum ama ilk defa bu Ramazan şapşal gibi oldum :/ ne yediğim ne uyuduğum hiçbiri sağlıklı değil.
Allah yardım etsin hepimize.

anvil:
nem görmek isteyen mersine gelsin. nem bulutundan deniz görünmüyo

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git