Diğer > Serbest Kürsü
Sahur Başlığı Toplanın
OTELCi:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinyemek yedik..
buarada sanırım bu yıl ceviz modası çıkmış..herkeste bi ceviz ye tok tutar söylemi var..
yemiyorum...
--- Alıntı sonu ---
aynen valla... ben diyecektim.... Millet kahvaltı salonunda fellik fellik ceviz arıyor sahurda:))) Bu arada iş dolayısıyla bu hafta ayaktayım sahurda...Herkese hayılrı ramazanlar....
calculus07:
daha fazla uyuyamadım yaw ;D
hicazfasli:
İftardan sahura kadar uyumayın,sahuru yaptıktan sonra öğleye kadar uyuyun.
Uykuya oruç tutturuyorsunuz,daha doğrusu tutturuyoruz.. ;D
sacit:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinsahura kadar burdayız arkadaşlar :) sahura kadar yatıyomusunuz yoksa yatmıyomusunuz yatmayanları böyle alalım :)
--- Alıntı sonu ---
Konu başlığını Armağan açmış ama kendisi ortalarda yok :D :D
aylean:
Ramazan ülkece kilo alma ayımızdır.Nedeni yemeyerek kilo almamız.Yiyerek kilo verilir.Ama neyi ne zaman yiyeceğini bileceksin.İftarda bir tas çorba içtim.10 dk ara verdim.Sonra diğer yemekleri yemeye çalıştım ama çok az yiyebildim.Yemekten sonra içilen çay hazıma yardımcı olur.Bende öyle yaptım.Bir buçuk saat sonra sütlü tatlı yaedim.12 gibi kaynamış mısır yedim.Sahura kadar hiç ağzım boş kalmadı.Sahurda çay içmeyin.Vücuttan su kaybettirir.Ertesi gün hararet yapar.Ben ceviz özellikle kuru erik ve hafif bir kahvaltı yaptım.Ekmek bile bir dilim yedim.Dün ne susadım ne acıktım.Eğer içebiliyorsanız herhangi bir çorbanın içine kuru fasulye ve karnabahar katarak için.Size garanti ediyorum.hiç açlık hissetmeyeceksiniz.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git