Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinBu kampanya AVON KOZMETİK ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş tarafından Milli Piyango İdaresi'nin 27.04.2012 tarih ve B.07.1.MPİ.0.13.00.01-255.01.02/1288-5315 sayılı izni ile Hedef Çekiliş ve Organizasyon Hizmetleri Ltd. Şti. tarafından düzenlenmektedir.
11 Mayıs 2012, SAAT 09:00 - 03 Ağustos 2012 SAAT 23:59 arasında Türkiye genelinde Avon Fergie Viva 50ml EDP Parfüm (62TL) ürününü satın alanlar, ambalajın üzerinde dışarıdan görünmeyecek şekilde bulunan şifreyi, ad-soyad ve adres bilgilerini aralarında birer boşluk bırakarak 6635 mesaj servis numarasına tüm GSM operatörlerinden kısa mesaj göndermek suretiyle çekilişe katılabileceklerdir. Bir kişi aynı şifre ile kampanyaya 1 kez katılabilir. Kampanya katılımında ilk gönderilen şifre ve katılım kabul edilecek olup aynı şifre üzerinden mükerrer katılımlar ayıklanacaktır. Bu kampanyaya kısa mesaj yoluyla tüm Avea, Turkcell ve Vodafone hattı ile katılım yapılabilir. Kampanyaya katılım 1 sms (kısa mesaj) bedeli olarak ücretlendirilecektir. Avea için 0,5 TL KDV ve ÖİV dahil, Turkcell için 0,65 TL KDV ve ÖİV dahil, Vodafone için 0,4 TL KDV ve ÖİV dahil olarak ücretlendirilir. Avea, Turkcell ve Vodafone kısa mesaj birim fiyatlarında meydana gelecek değişiklikleri yansıtma hakkını saklı tutar. Talihliler, 08.08.2012 saat: 10:00'da 19 Mayıs Cad. UBM Plaza No.37 KAT:5 Fulya Şişli/ İSTANBUL (Hedef Toplantı Salonu) adresinde noter huzurunda halka açık olarak yapılacak çekilişle belirlenecektir. İkramiye olarak 1 kişiye VOLKSWAGEN 2012 POLO 1.6 TDI 90ps COMFORTLINE MAN. PARLAK KIRMIZI, 5 kişiye IPHONE 4S 16 GB (HAT VE KART DAHİL DEĞİLDİR), 5 kişiye NEW IPAD 4G 16GB, 100 kişiye IPOD SHUFFLE 2 GB verilecektir. Kazanan talihliler 10.08.2012 tarihli Radikal gazetesinde duyurulacaktır. 25.08.2012 tarihine kadar başvurmayan asillerle, 09.09.2012 tarihine kadar başvurmayan yedeklere ikramiyeleri teslim edilmez. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz. İkramiye teslimatında şifreli ürün ambalajı ibrazı zorunludur. Çekilişe, 18 yaşından küçükler katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ikramiyeleri verilemez. OTV ve KDV hariç diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenecektir. Bu piyangoya katılan herkes bu şartları kabul etmiş sayılır.
Talihliler, ikramiyelerin son teslim tarihinden itibaren 15 gün içinde itiraz etme hakkına sahiptirler. Bu süre dolduktan sonra yapılacak olan şikayet ve itirazlar dikkate alınmayacaktır.
İkramiye olarak 1 kişiye VOLKSWAGEN 2012 POLO 1.6 TDI 90ps COMFORTLINE MAN. PARLAK KIRMIZI, 5 kişiye IPHONE 4S 16 GB (HAT VE KART DAHİL DEĞİLDİR), 5 kişiye NEW IPAD 4G 16GB, 100 kişiye IPOD SHUFFLE 2 GB verilecektir.
hediyeler güzel...
Üründe %25 indirim yapılmış, 46 TL aldım.
bu ürünü kimden alabilirim?
ürün 6 temmuz dan sonra tekrar 62 TL bedelle satılıyor
bu ürünü kimden alabilirim?
avon satış ve takım öncüsüyüm hangi ürünü istiyorsanız ben gönderirim size
bu ürünün fiyatı 62 tl katologta avon satış temsilcisi kar etmeden geliş fiyatı olan 46 .50 vermiş size avon temsilcileri 46 tl satarsa kazanc yapamazlar 46 tl oldugunu yazmasaydınız bu avon ile evini gecindirenlerde var ama benim sorun deil 46 tl veririm ama
bu ürünün fiyatı 62 tl katologta avon satış temsilcisi kar etmeden geliş fiyatı olan 46 .50 vermiş size avon temsilcileri 46 tl satarsa kazanc yapamazlar 46 tl oldugunu yazmasaydınız bu avon ile evini gecindirenlerde var ama benim sorun deil 46 tl veririm ama 
bir parça üründen 16lira temsilci para kazanıyorsa bende avon temsilcisi olabilirim