Her 10 dk da bir gönderin. Sağ üstteki zaman sayacına bakın ve örneğin Kalan zaman: 56:25 diyorsa siz 50:02 olunca hemen göndere basın 2 saniyede sisteme ulaşır. Dikkat ettim her 10 dk da bir kazananlar kısmına kazanan biri ekleniyor. 2, 3 tane hesabınız varsa farklı tarayıcılarla açıp zaman geldiğinde hepsinden göndere basın kazanacaksınız.
biş facde 10 dakkada bır katılabılıyozmu
Her 10 dk da bir gönderin. Sağ üstteki zaman sayacına bakın ve örneğin Kalan zaman: 56:25 diyorsa siz 50:02 olunca hemen göndere basın 2 saniyede sisteme ulaşır. Dikkat ettim her 10 dk da bir kazananlar kısmına kazanan biri ekleniyor. 2, 3 tane hesabınız varsa farklı tarayıcılarla açıp zaman geldiğinde hepsinden göndere basın kazanacaksınız.
biş facde 10 dakkada bır katılabılıyozmu 
farklı hesaplardan katılın demek istemiş
3 face var 2 tarayıcı var ben bunu becerebılırsem aferın bana

ama paylasım için cok tesekkurler umarım kazanamaynalrad kazanır sayenızde
ben size formülünü söyledim en az iki veya 3 adet face hesabınızla tarayıcı olarak ya mozillayı yada internet exploreri kullanın saat olarak da son 20 dakikadan itibaren katılın ben bu taktikle bir günde 2 adet kazandım:)
şimdide kayınvalide için katılıyorum ama onu tek face hesabı var olursa olur olmazsa olur sonuçta 2 tane çeki kaptım biri kendime biri eşim adına:)
ne yaparsam yapayım kazanamıyorum bize burdan ekmek yok anlaşılan
1 tane kazandım ya ona şükür diyorum neyse denemeye devam yinede
Uyaver ler forumdandı sanırım geçenki süperonline dada sürekli kazanıp püf noktası olmadığını söylemişlerdi. şimdide bakıyorum sürekli kazanıyorlar ve anında soy isimlerini siliyorlar. normal yoldan kazansalar silerlermi

Kesin bir püf noktası var bu kadar rastlantı imkansız .
Bende sonunda kazandim bir tane.
Bence insanlar çok kazanabilir.Bende gidip firmaların face duvarlarına yazmalarına kızıyorum.Şikayet eder gibi yazılıyor.