salça ve meyve suları hep öyle en kötü ve bozuklardan üretiliyor ki. sadece tamek değil yani. en güzeli evde yapmak 
salça fabrikasında çalışan bir arkadaşımdan duymuştum ketçaplara ezik çürükleri koyuyorlarmış salça düzgün domatesle yapılıyormuş ...ketçabın tadının salçadan farklı olmasının sebebi budur belki
Yani şimdi ben katılmamış mı oluyorum ?
Tüketiğimiz ürünlerin üretimine şahit olsanız marketlerden istekli bir şekilde birşey alınmazdı sanırım.ortaokulda yaz tatilinde mandırada çalıştım o peynirler,yoğurtlar yenirmi yaa...

Gözünü kapat düşünme hayat devam ediyor.
bizim de kayısı bahçemiz var,eğer o yıl kayısılar iyi güzel olmazsa satış az oluyor..ve böyle en kötü mahsülleri toptan meyvesuyu firmalarına satıyoruz

marka adını vermiyorum

ama tüm hepsi öyle zaten en kötü mahsüller meyve suyu yapılır
Meyve sularının tümü bu şekilde ıskarta meyveden yapılır onda sorun yok bence buzdolabınızda yumuşamış bozulmaya yakın ezik türde meyve olsa katı meyve sıkacağı ile sıkarsınız içersiniz aynı şey sadece katkısız olur.Ama vatansever'in dediği gibi olaylarda göz görmeyecek...
Kazanan talihliler, 17.07.2012 tarihinde Posta Gazetesinde duyurulacaktır. Asil ve yedek talihlilere taahhütlü postayla bildirim yapılacaktır.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin