Arzum ile Annene Şiir yarışmamıza gösterdiğiniz ilgiden dolayı çok teşekkür ederiz:)Kazanan kişileri aşağıdaki şekilde sıraladık :)Kazanan katılımcılarımızın uygulamamızda belirttikleri adreslere ürünleri gönderilecektir.İyi günlerde kullanın.
AR260 Arzum Spinfry Fritöz Kazanlar:
1- DİLEK BOLAT – Pendik /ist
2- ELİF FATMA BALE – Gaziosmanpaşa/İst
3- KÜBRA KARAKEBELİOĞLU– Pendik /ist
4- MELİSA URGAN - Denizli
5- SEDA CELEP - Kocaeli
AR632 Arzum Steamart Supreme Glıde Ceramic Tabanlı Ütü kazananlar:
1- ARZU AKDAĞ – Pendik /ist
2- DEFNE CAN - Çanakkale
3- DERYA SÖNMEZ - Bursa
4- GÖZDE ALTIN – Ümraniye/ist
5- SEVNUR TAŞKIN - İzmir
tebrikler..
yine açıklanıyo tek tek bütün sonuçlar yine yok bişi pööff bee
Yine yanlış yazmışlar soyismimizi..

Kazanan diğer arkadaşları tebrik ederim.
Yine yanlış yazmışlar soyismimizi.. 
Kazanan diğer arkadaşları tebrik ederim.
bio tebrikler
sen mi yazdim kayinvalidene siiri
offff çok şanssızım

tebrikler sizlere arkadaşlar
offff çok şanssızım
Benden tavsiye, bu şekilde sürekli şansız olduğunu düşünmen senin aleyhine. Ne düşünürsen o somutlaşır. Şanssızlığı kendine çekmeye devam edersin bu şekilde düşünmeye devam edersen. İmzandakini de kaldır bence. Fırtına öncesi sessizlik gibi düşün
offff çok şanssızım
Benden tavsiye, bu şekilde sürekli şansız olduğunu düşünmen senin aleyhine. Ne düşünürsen o somutlaşır. Şanssızlığı kendine çekmeye devam edersin bu şekilde düşünmeye devam edersen. İmzandakini de kaldır bence. Fırtına öncesi sessizlik gibi düşün 
vallahi ilk başta totem yapıyordum güya ama

sonunda sizin de dediğiniz gibi oldu tüm olumsuzluğu üzerime çektim sanırım..çıkmıyor bişey

herkesin dönem dönem şanslı ve gününde olduğu zamanlar vardır tabii ama son zamanlarda ellerim genelde boş kalıyor..anlaşılan imzamı değiştirme vakti ve yeni totemler yapma vakti gelmiş

inşallah dediğin gibi olur ve fırtına öncesi sessizliktir

morale ihtiyacım var.. kurudum kaldım