Gönderen Konu: Magnum - Sadece Oyna  (Okunma sayısı 136693 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı gamzemehmet

• Moderator
  • Usta Kampanyacı
Magnum - Sadece Oyna
« : 27 Mayıs 2009, 17:37:36 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

mayıs ayında haz herkesi saracak.

magnum varken gözün başka bir şey görmek istemez.

açmak için bir de bunu deneyin.

« Son Düzenleme: 24 Haziran 2009, 11:00:08 Gönderen: nyks »

Çevrimdışı gamzemehmet

• Moderator
  • Usta Kampanyacı
Ynt: Magnum - Sadece Oyna
« Yanıtla #1 : 27 Mayıs 2009, 17:38:30 »
Konuya burdan devam edebilirsiniz!
« Son Düzenleme: 27 Mayıs 2009, 17:40:12 Gönderen: gamzemehmet »

Çevrimdışı a1ONEboy

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 27 Mayıs 2009, 17:44:20 »
teşekkürler gamzemehmet
YGS , LYS ve benzeri sınavlardan dolayı kapalıyız !

Çevrimdışı nyks

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 27 Mayıs 2009, 17:53:59 »
Benim için magnum kampanyası bitmiştir.Çoğu kişi için de öyle sanırım.Artık kalanlar buradan devam eder. ;D

Çevrimdışı banban

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 27 Mayıs 2009, 18:30:10 »
1 saat önce algida'dan aradılar..
tüm şikayetlerimizi ilettim.  sistemin değişmesini ise suistimallerin önüne geçmek adına yaptıklarını açıkladılar.
kalan puanı görmezsek boşa kürek sallamış oluyoruz, ve kimse katılmıyor yarışmaya dedim.. her söylediğimi  yetkiliye ileteceğini söyledi görüştüğüm bayan..
pek bir yere varamadık anlıyacağınız.. ama ben yarım saate yakın konuşmamda ( 2 kez aradı) bayağı içimi döktüm hepinizin yerine merak etmeyin..  en önemli nokta ise kazandığımız hediyeler gelecekmiş..   :)

kısaca söylediklerim şunlardı :
koskoca magnum her sene yapıyor bu yarışmaları , suistimalleri hesaplayamamış mı ?
 bir topluluğa üyeyim, ve 6000 üyesi var.. en az 1000 tanesinin dolabında magnumlar birikti sizin bunu düzeltmenizi bekliyoruz... yoksa artık yarışmayacağız..
 magnuma 2,5 tl veriyorum, ülkerin kampanyası için 1 tl vericem o zaman onu alırım...
 kalan puan yazmıyor.. ne malum belki de kimseye hediye vermiyorsunuz ?  :)   

gsm no hatalı msj için de , hani diyor ya yarışma kurallarında BAŞARILI BİR ŞEKİLDE ÜYE OLURLARSA puan kazanıyorsunuz diye.. e-mailinize gelen aktivasyon mesajından üye olmanız gerekiyormuş.. direkt siteden üye olunca bize puanlar yansımıyormuş.. Keşke bu '' başarılı şekilde üye olurlarsa''  olayını daha NET  yazsaydınız ,biz anladık ama geç oldu dedim..
valla ben artık algidadan da magnumdan da hediyelerinden de puanlarından da çok sıkıldım...hele bugün hatuna laf anlatırken çatladım nerdeyse..  size bilgi olsun diye yazdım.. daha da magnumdan konuşmak istemiyorum :)  sistem  düzelirse bana da haber ediverin  ;D ;D
HeDoNisT !!

Çevrimdışı emk87

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • şansım daim olsun inşallah =) aminnnn
« Yanıtla #5 : 27 Mayıs 2009, 18:36:30 »
1 saat önce algida'dan aradılar..
tüm şikayetlerimizi ilettim.  sistemin değişmesini ise suistimallerin önüne geçmek adına yaptıklarını açıkladılar.
kalan puanı görmezsek boşa kürek sallamış oluyoruz, ve kimse katılmıyor yarışmaya dedim.. her söylediğimi  yetkiliye ileteceğini söyledi görüştüğüm bayan..
pek bir yere varamadık anlıyacağınız.. ama ben yarım saate yakın konuşmamda ( 2 kez aradı) bayağı içimi döktüm hepinizin yerine merak etmeyin..  en önemli nokta ise kazandığımız hediyeler gelecekmiş..   :)

kısaca söylediklerim şunlardı :
koskoca magnum her sene yapıyor bu yarışmaları , suistimalleri hesaplayamamış mı ?
 bir topluluğa üyeyim, ve 6000 üyesi var.. en az 1000 tanesinin dolabında magnumlar birikti sizin bunu düzeltmenizi bekliyoruz... yoksa artık yarışmayacağız..
 magnuma 2,5 tl veriyorum, ülkerin kampanyası için 1 tl vericem o zaman onu alırım...
 kalan puan yazmıyor.. ne malum belki de kimseye hediye vermiyorsunuz ?  :)   

gsm no hatalı msj için de , hani diyor ya yarışma kurallarında BAŞARILI BİR ŞEKİLDE ÜYE OLURLARSA puan kazanıyorsunuz diye.. e-mailinize gelen aktivasyon mesajından üye olmanız gerekiyormuş.. direkt siteden üye olunca bize puanlar yansımıyormuş.. Keşke bu '' başarılı şekilde üye olurlarsa''  olayını daha NET  yazsaydınız ,biz anladık ama geç oldu dedim..
valla ben artık algidadan da magnumdan da hediyelerinden de puanlarından da çok sıkıldım...hele bugün hatuna laf anlatırken çatladım nerdeyse..  size bilgi olsun diye yazdım.. daha da magnumdan konuşmak istemiyorum :)  sistem  düzelirse bana da haber ediverin  ;D ;D

saol banban  ;)

Çevrimdışı a1ONEboy

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 27 Mayıs 2009, 18:48:40 »
Benim için magnum kampanyası bitmiştir.Çoğu kişi için de öyle sanırım.Artık kalanlar buradan devam eder. ;D
hadi hadi görürüz yakında senide ;D

Çevrimdışı banban

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 27 Mayıs 2009, 18:48:50 »
rica ederim.. benim için zevkti  :D :D

aklıma gelmişken :  yarışmayı hazırlayıp siteyi açtınız ama  tr'nin dört köşesinden haberim var hiçbiryerde magnum yoktu dedim  8) 8)   istanbulun ortasında ben bile bulamadım, anadolu bölgelerinde hiç yoktu zaten , suistimale biraz da bu neden olmuştur diye de ekledim....  ;D
HeDoNisT !!

Çevrimdışı ¢яєαтσя

• Usta Kampanyacı
  • ρѕу¢нσ™ - 35
« Yanıtla #8 : 27 Mayıs 2009, 18:56:50 »
peki kazandıklarımız gelecekmıymıs.
benım kazandıgım hatların bırtanesın uye yok dıyor? ne olur allah bılır gelırmı gelmez mı?
-`.ılı.`Б`'-'Ǿяqiи⣠ÇâhtŁâq -`.ılı.`Б`'-

Çevrimdışı a1ONEboy

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #9 : 27 Mayıs 2009, 18:59:35 »
peki kazandıklarımız gelecekmıymıs.
benım kazandıgım hatların bırtanesın uye yok dıyor? ne olur allah bılır gelırmı gelmez mı?
yazıyı okuduysan gelecek demişler ;D