Gönderen Konu: Ziromani.com  (Okunma sayısı 12820 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı retkitosman

• Usta Kampanyacı
Ziromani.com
« : 04 Mayıs 2012, 21:27:52 »

Ziromani.com nasıl çalışır?

-1. Sisteme üye olmak için bazı temel bilgilerinizi vermeniz gerekir. Bu bilgiler size doğru ürünleri sunabilmemiz için gereklidir. Ne kadar doğru bilgi verirseniz, o kadar doğru ürün ve hizmetlerle size döneriz.

0. Kampanyası yapılacak ürünü/hizmeti kampanya başlamadan kısa bir süre önce ziromani.com’u ziyaret ederek görebilirsiniz. Göremediniz mi, vaktiniz mi olmadı? Sorun yok…

1. ziromani.com kampanyası yapılacak ürünü ya da hizmeti size e-posta ile duyurur.

Bu e-posta gün içinde herhangi bir saatte gelebilir. Dolayısıyla sürekli kontrol ettiğiniz bir e-posta adresini sisteme vermenizin sizin için yararları olacaktır.

2. Dikkat!.. ziromani.com’dan gelen e-posta'yı gördüğünüz anda kampanya başlamış demektir. O anda ziromani.com’u ziyaret edip “bu benim olsun” butonuna tıklayarak ürünü anında alabilirsiniz.

3. ziromani.com tarafından kampanya e-postası gönderildikten sonra üyelik talebi verenler ya da üyelik aktivasyonlarını e-posta’dan sonra yapan üyelerimiz –maalesef- kampanyaya katılamazlar.

4. “Bu benim olsun” butonuna tıklayarak ürünü aldığınız zaman sistem size yeni bir sayfa açarak ürünü ücretsiz olarak göndereceğimiz adresinizi gösterir.

Eğer kampanyası yapılan bir hizmet ise (spor faaliyeti, konser bileti, kahve vs) sistemin size vereceği kod, kimliğinizle birlikte hizmeti almanız için yeterli olacaktır.

5. Bir ürünü ya da hizmeti bir kere alma hakkına sahipsiniz.
Kampanyalardan daha fazla üyemizin faydalanabilmesi için aynı ürünü iki kez alamazsınız… Almış olsanız dahi maalesef size ürün gönderimi yapılmayacaktır.

6. Ürün ya da hizmete –kargo bedeli dahil- hiçbir ücret ödemeden sahip olursunuz.

7. ziromani.com kampanyaları stoklarla sınırlıdır.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

lonesome cowboy

Çevrimdışı my_2620

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: Ziromani.com
« Yanıtla #1 : 05 Mayıs 2012, 11:16:14 »
0 lira gibi birşey sanırım

Çevrimdışı retkitosman

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 05 Mayıs 2012, 11:23:34 »
0 lira gibi birşey sanırım
evet ordan gönderdiler mesajı 0lira.net gibi dedim hayır ziromani.com yepyeni bir oluşumdur dediler. ;D ;D :P
lonesome cowboy

Çevrimdışı incesaz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 05 Mayıs 2012, 12:31:19 »
0 liranın sitesi bence bu digerini kapattılar şimdide bunu açmışlar .. tanıtım videoları falan hep aynı türde. ne yapmaya calışıyor bunlar acaba :)
Balığa,denizden başkası azaptır.

Çevrimdışı Tifosi

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #4 : 05 Mayıs 2012, 17:57:16 »
Birinci seçenek aynı kişiler ve henüz anlamadığımız bi sebeple aynı tasarım, aşağı yukarı aynı sistem ve isimle siteyi tekrar açıyorlar. İkinci seçenek önceki fikri benimseyen, 0Lira.net'e benzer sistemle farklı kişiler.
Ki bana birincisi daha mantıklı geliyor. Ama amacı hala anlamış değilım, neden aynı site üzerinden değil de yeni bi site.

Çevrimdışı tugbaoygur

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #5 : 07 Mayıs 2012, 23:52:45 »
0liradaki mail adresimi girdim başka kullanıcıya ait dedi 0 liranın ta kendisi bu

Çevrimdışı yawuzz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 08 Mayıs 2012, 16:58:38 »
bu kesinkle sıfır lira onu kapattılar bunu açmışlar

şansım var mı yok mu anlamadım gitti.....

Çevrimdışı melih21

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #7 : 08 Mayıs 2012, 17:24:52 »
amaçları ne acaba ?  ???

Çevrimdışı cembik

• Usta Kampanyacı
  • yaşadığının farkında mısın?
« Yanıtla #8 : 08 Mayıs 2012, 17:27:29 »
yazı karakteri rengi bile aynı misyonerler sanırım  ::)

Çevrimdışı haluk

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #9 : 08 Mayıs 2012, 22:15:01 »
yok artık daha neler... misyoner mi?  :P ya arkadaş bu 0lira olsa ne yazar olmasa ne yazar ne saçma yorumlar. ama kampanyacılardan illallah ettiklerini duymustum..  yani herkesten değil kene gibi yapışanlardan.