Konunun var olduğunu biliyorum ama kampanyayı farklı bir site yapıyor. Ne zaman son bilmiyorum ama mailime bugün düştüğü için konuyu açıyorum.
Katılım Koşulları:
Kampanyaya 18 yaşından küçükler katılamaz.
- Yayın süresi boyunca testi doğru yanıtlayan
500.üncü ve 3000.inci kişiler bir çift PUMA L.I.F.T. ayakkabı kazanacaktır.
- Sıralama, testin yayınlandığı internet sitesi tarafından PUMA Spor Giyim San. ve Tic. A.Ş.’ye bildirilecek ve hak sahipleri belirlenecektir.
- PUMA, hak sahiplerine, internet sitesi üyelik işlemleri esnasında verdiği telefon numarası ve e-posta adresi aracılığıyla ulaşacaktır.
- Kişisel bilgilerinde hata olan katılımcılar haklarını kaybederler ve sırası ile bir sonraki katılımcı ile (501.nci / 3001.nci) temasa geçilir.
- Kampanyaya katılım sınırlaması yoktur, kullanıcılar diledikleri kadar yanıt verebilirler.
- PUMA, yayın süresi boyunca sunduğu seçeneklerde değişiklik yapabilir.
-
Yayın süresi boyunca 500.ncü veya 3000.nci katılım gerçekleşmez ise ödülü son katılımcı kazanır. - Bir kişi birden fazla ödül kazanamaz, 500.ncü ve 3000.nci katılımcının aynı kişi olması durumunda bir sonraki katılımcı hak sahibi olur.
- PUMA A.Ş., Akıl Fikir Dükkanı Reklamcılık Ltd. Şti., Zenith Media, Ping ve testin yayınlandığı internet sitesi çalışanları ile birinci derece akrabaları ödüllü teste katılamaz.
- Katılmış ve kazanmış olsalar dahi ödülleri verilmez.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin