erdemle  alperen rice  etsem  banad a yardım  etseniz    elimde  bayağı  şifre  var

nasıl oynanacağını keşfedemedim maalesef

sayenizde yeni haberim oldu. yarışma için son gün ne zaman. yarın gidip bi koli cips alayım  

bu oyundaki hile çözülmezse doğru ve dürüstçe hediye kazanmak zor görünüyor.

elimde  büsürü  şifre  kaldı   oyunda  hile  var  kazanamıyorum  ve  şifreler  boşuna  gidiyor.ben  bir  oli  değil   10  koli falan  aldm.kalanlarıda  oynamayacağm  artık 

elimde  büsürü  şifre  kaldı   oyunda  hile  var  kazanamıyorum  ve  şifreler  boşuna  gidiyor.ben  bir  oli  değil   10  koli falan  aldm.kalanlarıda  oynamayacağm  artık
belki oyuna bir el atarlar sen şifrelerini sakla gene.cipsleride afiyetle ye.inş oyunda düzelir.kimse mağdur olmaz.

güçlütürk   hangi   cipsi  yiyeyim  ya  zaten  kokusundan  bile  midem  bulanıyor  artık.çocuklara  dağtıyorum   yesinler   hiç  olmasa  belki  dua   alırz

güçlütürk   hangi   cipsi  yiyeyim  ya  zaten  kokusundan  bile  midem  bulanıyor  artık.çocuklara  dağtıyorum   yesinler   hiç  olmasa  belki  dua   alırz
hayır dua da lazım.çook cips varsa ketcaplı cips yollayabilirsin.

evet şuan oyunda acayip şekilde hilenin dozu kaçmış durumda puanlar resmen uçuk yani kınıyorum hile kullananları herkes gibi bileğinin gücüyle oynasalar yenilecekler ya farkettiyseniz kazanan olduysa bu hile olayından sonra artık kazananlarla hemen iletişime geçmiyolar ben anahtarlık kazanmıştım baktım iletişime geçmediler yazdım bize ulaşından aradı bi bayan arkadaş  kampanya bittiğinde listeler o zaman hilesiz olarak tekrar açıklanacak ve  kazanalara hediye gönderilecekmiş merk etmeyin