Reel olarak kitabına uygun oluyorda.İşlem sonrası maneviyat olarak baksanızda fiziki olarak baksanızda bu HIRSIZLIK dır.Şifre sökenler bana da rast geldi güvenliği uyardım rezil olma durumunu hiç düşünmüyor insanlar ama bir işin sonunu da düşünmek gerekiyor.Görüş benim görüşümdür kimseyi bağlamaz.
2 liralık sakızı alamayıp üste şifresini çalacak kadar düşmüş insana acınır sadece...
asıl pm e fiş tarihi ile gönderilen şifrenin aynı tarihte olması gerektiğini anlatmak lazım.
Blendax kampanyasında da aynısı olmuştu usta hatırlarsan..Kampanyayı düzenleyen ajans da bu insanlara bu ortamı yaratmamalı..Profesyonel davrandıklarını düşünmüyorum..Amatörce..
Reel olarak kitabına uygun oluyorda.İşlem sonrası maneviyat olarak baksanızda fiziki olarak baksanızda bu HIRSIZLIK dır.Şifre sökenler bana da rast geldi güvenliği uyardım rezil olma durumunu hiç düşünmüyor insanlar ama bir işin sonunu da düşünmek gerekiyor.Görüş benim görüşümdür kimseyi bağlamaz.
2 liralık sakızı alamayıp üste şifresini çalacak kadar düşmüş insana acınır sadece...
asıl pm e fiş tarihi ile gönderilen şifrenin aynı tarihte olması gerektiğini anlatmak lazım.
Blendax kampanyasında da aynısı olmuştu usta hatırlarsan..Kampanyayı düzenleyen ajans da bu insanlara bu ortamı yaratmamalı..Profesyonel davrandıklarını düşünmüyorum..Amatörce..
aynen...her stickerli kampanya hırsızlığa davet,blendax ve 2 yıl önceki 8x4 kampanyası gibi.
aynen...her stickerli kampanya hırsızlığa davet,blendax ve 2 yıl önceki 8x4 kampanyası gibi.
arkadaşlar şampuan, deterjan, sakız ürünleri stokları çok hızlı dönen ürünler değil. biliyorsunuz dr oetker çalınmasın diye şifreleri paketin içine koyuyor. ama kampanyası gelenekselleşti ve ben bazı marketlere gittiğimde daha ilk vw passat kampanyalı ürünlerini raflarda buluyorum. adamlar raflardaki ürünleri baştan sona komple değişmek yerine bu etiketleri ürünleri yapıştırıyorlar. neticede kampanyalı ürünleri yerleştirseler ellerindeki ürünlerin son kullanma tarihi geçecek. bazı mağazalarda bu ürünler 1-2 yıl rafta kalıyor, satılmıyor.
burada çaykur, burger king çekiliş kartlarının da el altından dağıtıldığını tartışmıştık. her sistemin maalesef bir açığı var. en güzeli ürün paketinin bizzat içinde olmasıdır. yani cips se cipslerin yanında olacak, ne müşteri, ne kasiyer kartlara ulaşamayacak. paket açıldığında cips mi, sakız mı bizzat yanında olacak. bu sistem açıkları yüzünden çoklu katılım yapan arkadaşlar da gördüğüm kadarıyla zan altında kalmakta.
Ben 100 tane kadar aldım.. Kipada 75 e 15 kampanyasından faydalandım..Çok ucuza gelmesede genede piyasanın ucuzuna aldım.. Ama çok basit gerçektende.. Bir diğer konu ise kampanyacı değilseniz bu kampanyaya zor katılırsınız.
Fırst Temmuz da büyük kampanya yapacakmış Pm den söylediler yanı düzenliyen ajans da
ben şifreyi bulamadım acaba bir kişi resim ekleyebilir mi şifre tam olarak nerede
sakızın üzerinde etiket var mı? varsa eğer o etiketi çıkar altında bir etiket daha var. ama 2 etiketi öyle bir yapıştırmışlar ki üstüste çok zor anlamak ve alttaki etiketi çıkarmak
etiketin yanından oynatınca kolayca çıkıyor.Üst üste yapıştırılan etiketler aynı boyda değil onun için kolay oluyor
''bende katıldım first çekilişine sadece migrosta buldum şimdiden 698 katılımım oldu ''
facebooktan bir yorum