Gözünaydın Semih ..Ben kazandığına emindim zaten..Reklam ajansları böyledir hep bro..Önce e-mail atar sonra da resmi sonuçlar..Tebrikler.. (:
Böyle birşey fantada gelmişti başıma daha başkalarına kazandığı açıklandıktan 3 hafta sonra evine posta teslim tesellüm mü öyle birşey gelmeden bana posta gelmiş daha ortada birşey yok sonuçların açıklanmasına da daha var çoktan postayı bile yollamışlar
Gönderilen e-mail adresin yarısı türkçe yarısı ingilizce yani tam türk işi mail adresinde gelmiş o yüzden şüpelenmiştim
Neyse ki doğruymuş. 
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinGözünaydın Semih ..Ben kazandığına emindim zaten..Reklam ajansları böyledir hep bro..Önce e-mail atar sonra da resmi sonuçlar..Tebrikler.. (:Teşekkürler Mutsuz günümün hatırası olacakBöyle birşey fantada gelmişti başıma daha başkalarına kazandığı açıklandıktan 3 hafta sonra evine posta teslim tesellüm mü öyle birşey gelmeden bana posta gelmiş daha ortada birşey yok sonuçların açıklanmasına da daha var çoktan postayı bile yollamışlar
Gönderilen e-mail adresin yarısı türkçe yarısı ingilizce yani tam türk işi mail adresinde gelmiş o yüzden şüpelenmiştim
Neyse ki doğruymuş.
Çolak bizden olabilir duymuştum öyle soyad.
Çolak olsa fena olmazdı hani..Şüpheli olman doğru olandı..Binlerce spam yollanıyor..Bunlar arasından gerçek olanı bulmak pek kolay değil..Keza pozitif birisin..Mutsuzluk da insanın hayatında bir yerlerde olacaktır..Her şey geçer..Önüne bak bro.. (:Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinGözünaydın Semih ..Ben kazandığına emindim zaten..Reklam ajansları böyledir hep bro..Önce e-mail atar sonra da resmi sonuçlar..Tebrikler.. (:Teşekkürler Mutsuz günümün hatırası olacakBöyle birşey fantada gelmişti başıma daha başkalarına kazandığı açıklandıktan 3 hafta sonra evine posta teslim tesellüm mü öyle birşey gelmeden bana posta gelmiş daha ortada birşey yok sonuçların açıklanmasına da daha var çoktan postayı bile yollamışlar
Neyse ki doğruymuş.
Çolak bizden olabilir duymuştum öyle soyad.

Hayırlısı olsun 
Daha fazla görelim diyim o zaman