Gönderen Konu: BRC Otogaz-4 Saat konuşma hediye!  (Okunma sayısı 1794 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı omerx

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • Kazanmakta sınır yok !..
BRC Otogaz-4 Saat konuşma hediye!
« : 12 Mart 2012, 01:28:00 »
Gazanfer Usta'dan Herkese 4 Saat Ücretsiz Konuşma Hediye! Kampanyaya katılmak için hemen tıklayın!
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Şartlar:en az 10 arkadaş davet etmek , sayfayı tabiki beğenmek .. Kampanya sonunda Turkcell hatlara 4 saatlik konuşma yüklenecektir..
« Son Düzenleme: 16 Mart 2012, 15:11:10 Gönderen: gizemlitosbaga »
Face'de beni Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin Birlikte Kazanalım

Çevrimdışı omerx

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: 4 Saat konuşma hediye!
« Yanıtla #1 : 12 Mart 2012, 01:32:26 »
Verilen soruda 'BRC hangi ülkenin markasıdır' diye cevap:İtalya
Face'de beni Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin Birlikte Kazanalım

Çevrimdışı kampanyacadısı

• Yeni Kampanyacı
  • *
Ynt: 4 Saat konuşma hediye!
« Yanıtla #2 : 13 Mart 2012, 01:56:05 »
sabah katıldım

Çevrimdışı thiismylife

• Deneyimli Kampanyacı
BRC Sıralı Otogaz Dönüşüm Sistemleri
« Yanıtla #3 : 17 Mart 2012, 19:21:21 »
BRC Sıralı Otogaz Dönüşüm Sistemleri
BRC'den tüm katılımcılara Turkcell 4 Saat Sınırsız Konuşma Hediye! Hemen anketi doldurun sınırsız konuşma kodunuzu kazanın! Sevdiklerinizi de kampayamızdan haberdar etmeyi ihmal etmeyin... BRC diyorsak bir bildiğimiz var!

. Kampanyayla ilgili her türlü soru, öneri ve şikayetleriniz için bu adresten Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin mesajınızı gönderebilirsiniz.
. Kampanya kapsamında kazanılan konuşma paketi ödülleri aboneler arasında transfer edilemez.
. Katılımcı kampanya katılımını takiben 1 gün boyunca TonlaKazan servisinden BRC markasının reklam tonunu dinletecektir.
. Kampanya katılımcıları için paket yüklemesi gelecek bilgilendirme mesajının ardından 24 saat boyunca geçerli olacaktır.
. Turkcell sistem yoğunluğu nedeniyle günlük paket yüklemelerinde gecikme hakkını saklı tutar.
. Konuşma paketi ön ödemeli aboneler için 09.00-13.00; faturalı aboneler için 08.00-12.00 arası geçerlidir.
. Kazanılan konuşma paketleri sadece Turkcell'den Turkcell'e yapılacak aramalarda geçerli olacaktır.
. Kazandığınız konuşma paketi TL'lerini aşağıdaki ücretlendirme kurallarına göre harcayabilirsiniz:
. Hazır Kart ve Muhabbet Kart aboneleri için dakikası 0,4 TL (TL atış periyodu 15sn) . Var olan hediye TL'lerinizle yapabileceğiniz maksimum konuşma süresini aştıktan sonra kendi tarifeniz üzerinden ücretlendirilmeye devam edersiniz.
. Kampanya kapsamında yükleme yapılan faturalı hatların iptal, devir ve ihyasında yüklemesi yapılan dakikalar geçerliliğini yitirecektir.
. Hazır Kart ve Muhabbet Kart'lı kurumsal aboneler ve gençTarife'liler konuşma paketinden yararlanamaz.
. Faturalı kurumsal aboneler için şirket içi görüşmelerde bedava dakikalar geçerli değildir.
. Kalan TL miktarınızı öğrenmek için *123*16# 'yi arayabilirsiniz.
. Reklam tonunuzu ücretsiz iptal etmek için TONSIL yazarak 2577'ye gönderebilirsiniz.

Çevrimdışı sahra2006

• Usta Kampanyacı
Ynt: BRC Sıralı Otogaz Dönüşüm Sistemleri
« Yanıtla #4 : 17 Mart 2012, 21:16:23 »
aynı kodu gönderiyorum hatalı mesaj deyip duruyor sinir oldum bıraktım.
işim çok benim her gün kalkıp seni yeniden seviyorum..

Çevrimdışı omerx

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: BRC Otogaz-4 Saat konuşma hediye!
« Yanıtla #5 : 20 Mart 2012, 01:35:46 »
Hata mesajı almanız sunucu yoğunluğu gibi sebeplerden kaynaklanıyor olabilir. Farklı zamanlarda tekrar deneyin .. ;)

Çevrimdışı acemi piyanist

• Usta Kampanyacı
Ynt: BRC Otogaz-4 Saat konuşma hediye!
« Yanıtla #6 : 20 Mart 2012, 10:06:38 »
bana yüklendi