görselde ipad fotograf makinası var ama hediyeler içinde yok

edit : varmış burdaki yazıda yokmuş
çekilişe katıldığımız hedıyelerın stogu 1 tane mi ben stok göremedim
telefon numarasını yazıyorum saçma sapan başka yere gidiyor sonradüzeltip silemiyorsun

gene beğenili zaten ipadli felan çekilişle vermiyorlar değilmi
antalyada yok ..ama sanırım kod ortak kullanılıyor bırı alırsa bugun ankarada paylasırsa super olur..
çekilişle olması güzel. birde şu vodafone konuşma paketleri keşke lira kart şeklinde olsaydı. kontörleri mobil alışverişte kullanırdık
Facebook üzerinden üyelikte sıkıntı çıkmıyor öyle deneyin.
Bende ürün var fakat barkod no girdiğim halde kabul etmiyor,başka bir kod mu var acaba? bilen var mı ?
Bende ürün var fakat barkod no girdiğim halde kabul etmiyor,başka bir kod mu var acaba? bilen var mı ?
Migros tarafından Money Club Kart, Money Visa veya Money Club Kart özellikli kart sahiplerinin kayıtlı gsm numaralarına sms olarak gönderilecek kodun veya sanal marketten aynı şekilde alışverişte ekrana çıkacak sipariş kodunun kampanya sayfasına girilmesi ile kazanılan puandır.
Boyle diyor sanırım barkod kodu değil
Rexona Cyristal’in özel geliştirilmiş iz bırakmayan formülünü denedim! kısmıda buna dahil ozaman, cünkü sadece üstekkilerde migrostan bahsediyor diye diğeri elimizde bulunan ürünü kabul eder sanmıştım,teşekkurler bilgi için emk