Bağlanılan Hatırlatmalar

• facebook kampanyaları: 02 Mart 2012

Gönderen Konu: arnica  (Okunma sayısı 4499 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı gülen8080

• Usta Kampanyacı
arnica
« : 02 Mart 2012, 23:15:03 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin takipte kalın arkadaşlar beğenmeli paylaşmalı

Çevrimdışı zeynep86

• Usta Kampanyacı
Ynt: arnica
« Yanıtla #1 : 05 Mart 2012, 15:02:12 »
Arnica’yı takip edenler kazanıyor! Arnica, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde yine yüzleri güldürüyor, evleri şenlendiriyor…Sürprizimiz az sonra
Dünle beraber gitti cancağızım;
Ne kadar söz varsa düne ait,
Şimdi yeni şeyler söylemek lazım
[Mevlana]

Çevrimdışı gizemlitosbaga

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • ...Şans cesurdan yanadır...
« Yanıtla #2 : 05 Mart 2012, 15:18:29 »
Arnica, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Mutfakları Şenlendiriyor!

DOĞRU CEVABI GÖNDERİN, KAZANIN!

Yarışmaya Katılmak İçin Yapmanız Gerekenler:

1. Öncelikle eğer Arnica'nın buradaki Facebook sayfasının abonesi değilseniz, abone olmalısınız. Yani 'beğen'melisiniz. Daha sonra bu yarışmayı Facebook’taki diğer arkadaşlarınızla paylaşmanız gerekiyor.

2. Aşağıdaki sorunun cevabını, adınız soyadınız, yaşınız ve yaşadığınız il ile birlikte Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresine mail olarak göndermelisiniz.

3. Doğru cevabı gönderenler arasından 25. 75. 175. 250. ve 350. kişiler, Arnica’dan ORBITAL LUX El Blender Seti kazanacaklar.

4. Sorunun doğru yanıtını, ATV, Kanal D ve TRT televizyon kanallarında bulabilirsiniz!

5. Yarışmaya katılmak için en geç 7 Mart 2012 Çarşamba gecesi saat 24:00’e kadar maillerinizi gönderebilirsiniz.

6. Sorumuzun doğru yanıtı ve kazanan kişiler 8 Mart 2012 Perşembe Günü buradan duyurulacaktır.

7. YARIŞMA SORUSU: Televizyonlarda yayınlanan ‘2011 yılının en çok satan elektrikli süpürgesi’ BORA 4000 reklam filmleri sloganlarından en az 3 tanesini yazıp göndermeniz gerekiyor.

8. Bu kampanya, Milli Piyango İdaresi’nin izin ve denetim kapsamı dışında yapılmaktadır.

9. Bu kampanya hiçbir şekilde Facebook'un sponsorluğunda yapılmamaktadır, Facebook tarafından desteklenmemekte ya da düzenlenmemektedir ve Facebook ile herhangi bir ilişkisi bulunmamaktadır. Bilgilerinizi Facebook'a değil, Arnica’ya vermektesiniz.

10. Adres bilgilerini en geç 10 gün içerisinde göndermeyen kişi hakkını kaybeder. Yerine bir sonraki numaradaki yedek yarışmacı kazanmış sayılır.

Herkese bol şanslar diliyor, cevap maillerinizi bekliyoruz.

NOT: Lütfen cevabınızı duvarımızda paylaşmayınız. Bu yarışma kurallarına aykırı olduğu gibi kendi şansınızı da azaltacaktır.
...İster kum tanesi olsun ister kaya, ikisi de aynı şekilde batar suya (OldBoy)...

Çevrimdışı huseyinboz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 05 Mart 2012, 15:28:19 »
Ben bir reklamını izledim ama hoparlörü çok açamıyorum iş yerinde, umarım yanlış anlamamışımdır:

* Kaldır, boşalt, temizliği çok rahat

* Temiz ve pratik, temizliği pratik

*Kaldır,doldur,kapat, temizliğe başla.

İyice dinleyin ama arkadaşlar, kimsenin benim yüzümden yanlış yönlenmesini istemem. Ben fırsat bulunca tekrar dinleyeceğim, bir yanlışlık varsa belirtirim.

Çevrimdışı candyml

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • düşün düşün...
« Yanıtla #4 : 05 Mart 2012, 16:07:46 »
reklamı tv den mi izlediniz tv deki reklam farklı olabilir gibi geldi bana, çünkü reklamda sanki 2011 en çok satan süpürgesi gibi bişey diyordu ben googledan arattım video ama bulamadım öyle diyen

Çevrimdışı huseyinboz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 05 Mart 2012, 16:10:44 »
Ben arnica bora diye arattım google'den 2-3 tane video çıktı, hepsi aynıydı.

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 05 Mart 2012, 16:12:42 »
arnica'nın kendi sayfasında reklamlar bölüme tıkladım orda reklam videoları var ama hep aynı slogan :D
izgim

Çevrimdışı huseyinboz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 05 Mart 2012, 16:17:49 »
İki reklam var benim bulduğum:

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı yawuzz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #8 : 05 Mart 2012, 16:48:21 »
yaptık bakalım hadi hayırlısı

şansım var mı yok mu anlamadım gitti.....

Çevrimdışı candyml

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • düşün düşün...
« Yanıtla #9 : 05 Mart 2012, 16:52:36 »
ben açtım baktım reklamlara ATV de çıkmadı reklamlar bitti, esra erola başlamadan önce kısacık "gerçekler ortada türkiyenin süpürgesi arnica bora" dedi ama reklam gibi değildi belki programın sponsorudur. anlamadım bende youtubedan izlediklerimden attım inş tv dekiler aynıdır