gofredo gibi değil buna katılmak cesaret ister
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinoy verene ödül yok yani.illede sen katılacaksın.kalsın o zamansiret her katılana araba verseler sen yine katılamazsın buna zhuahuahuhauah
olabilir sistem uymayabilir
bilgisayarın sistemimi senin mantık sistemimisende o cesaret varmı offf ağır oldu
beğenili,oylu,yüksek puanlı,yüksek hızlı,çok arkadaş davetli yarışmalara katılmıyorum sistemim uysa bileama bu tarzların dışında çekilişli yarışmalara sistem el verdiği sürce katılabiliyorum
mesela nescafeye katılamadım sistem el vermedi
sevmem zaten kahveyi diye önemsemedim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinoy verene ödül yok yani.illede sen katılacaksın.kalsın o zamansiret her katılana araba verseler sen yine katılamazsın buna zhuahuahuhauah
olabilir sistem uymayabilir
bilgisayarın sistemimi senin mantık sistemimisende o cesaret varmı offf ağır oldu
beğenili,oylu,yüksek puanlı,yüksek hızlı,çok arkadaş davetli yarışmalara katılmıyorum sistemim uysa bileama bu tarzların dışında çekilişli yarışmalara sistem el verdiği sürce katılabiliyorum
mesela nescafeye katılamadım sistem el vermedi
sevmem zaten kahveyi diye önemsemedim
çevir kazı yanmasınnnnnnnbana kelime oyunu yapma ne demek istediğimi anlıyon
bunu iltifat olarak algılıyorum
ahanda tam benlik bir yarışmaİlk 10'da ki isimlerden biri Samet Çalışkan olacak